Balloonihapniku hankimine lätlaste maalt?+co+atsetüleen+argoon

Rent on eraldi. Kord aastas makstav mul. See oli puhas gaasi hind. Väljaostu neil jah pole enam ammu.

UA abikonto tehnika ning varustuse soetamiseks: Raivo Roosioks  EE152200221091526071
Vasta

Kas võis juhtuda, et võtsid kogemata mingi überkalli segu, mis praktiliselt ise keevitab?

Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

(11-12-2025, 01:45 AM)isandpauk Kirjutas:  Kraed ei ole aga muidu peaks olema vahetatav veel kuigi teenusepakkuja ei ole just kõige kiirem. Kui sa ise oled tüdinud, siis võtan selle pudeli heameelega mingi kompensatsiooni eest enda hoole alla. Saan tekitada sarnase ühe pudeli reservi nagu sinul (oli).

Ma tüdinud ei ole, aga mul ei ole hetkel kohta või kontakti, kus seda ballooni vahetada või täita. Lätis vist ei saa enam?
Vanamees viitsis sinna helistada ja uurida tookord, aga noh.. teda enam pole

Kuna ma saan ühe ballooniga väga kaua läbi, siis hea meelega vahetaks selle kuskil täisballooni vastu ja annaks raha ka.
Kui selline koht olemas on.
Vasta

(11-12-2025, 17:42 PM)ivo86 Kirjutas:  
(11-12-2025, 01:45 AM)isandpauk Kirjutas:  Kraed ei ole aga muidu peaks olema vahetatav veel kuigi teenusepakkuja ei ole just kõige kiirem. Kui sa ise oled tüdinud, siis võtan selle pudeli heameelega mingi kompensatsiooni eest enda hoole alla. Saan tekitada sarnase ühe pudeli reservi nagu sinul (oli).

Ma tüdinud ei ole, aga mul ei ole hetkel kohta või kontakti, kus seda ballooni vahetada või täita. Lätis vist ei saa enam?
Vanamees viitsis sinna helistada ja uurida tookord, aga noh.. teda enam pole

Kuna ma saan ühe ballooniga väga kaua läbi, siis hea meelega vahetaks selle kuskil täisballooni vastu ja annaks raha ka.
Kui selline koht olemas on.

Kirjutan privasse.

Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

(11-12-2025, 11:28 AM)isandpauk Kirjutas:  Ma siin ise tõin näiteks hapniku, kuid jutt oli ikkagi CO2 pudelitest.
AGA/Linde puhul on sul ilmselt rendi hind ka seal vahetusel sees. Sa peaksid ju arvelt nägema. Minuarust ei ole neil enam mingit väljaostu / rendivaba vahetust.

On ikka. Ise ostsin omale nende käest ballooni eelmine aasta. Vist oli 10l segu ja hinnaks 300euri
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne