Postitused: 2,183
Teemad: 91
Liitus: Sep 2009
Maine:
22
Suur tänu piltide eest! Tee palun üks pilt veel sellest kohast, kuhu see edru teise otsa klamber kinnitub. Aitäh juba ette!
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 186
Teemad: 0
Liitus: Nov 2015
Maine:
4
Kas mõeldi vedru tagumise otsa kinnituskohta? Poolassi käise (suka vmi see on) all on avad ja neis on poldid. Kinnitub lihtlabaselt ühe poldi taha.
Hetkel ei tea, kunas kuuri juhtun, pole päris kodu juures.
Postitused: 41
Teemad: 6
Liitus: Sep 2011
Maine:
0
Kui saladus ei ole siis kuskohast puuduolevad lukustid tellisid? Omalgi oleks tarvis soetada
Postitused: 765
Teemad: 45
Liitus: Sep 2003
Maine:
5
10-02-2026, 00:12 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-02-2026, 00:22 AM ja muutjaks oli
I.A.)
Loogiliselt vaadates, siis see jagaja peaks ka paremale poole istme kõrvale ära mahtuma. Pusimist on ja fantaasiat on ka pisut vaja...
Trossid ... Miks teha lihtne asi keeruliseks?
Näidet praegu ei ole, sai müüdud aastaid tagasi. Ses suhtes "respekt" , et üritad kvaliteetse asja külge panna! "Individuaalselt tehtud rätsepaülikond ei peagi kõigile sobima "
Maine:
22
10-02-2026, 10:33 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-02-2026, 10:33 AM ja muutjaks oli
saarrand.)
Istme kõrval ei ole kuidagi mõistlikku kohta, kuhu teda otse panna, on seal ju juba jvv lülitus kang jms asjad ees.. St vähemalt mina seda avalikku torudehunnikut sinna veel juurde ei soovi.
Pigem paneksin kangid ja trossid.
Kui tavalist hüdrovoolikut panna ei saa, siis mida seal kasutama peaks tagasivooluks?
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 817
Teemad: 9
Liitus: Mar 2013
Maine:
7
Mul läksidki kangid ja trossid sinna, jagaja jäi õue.
Ns32 pump, võiks olla jah suurem tagasivool, aga on nagu on. Tagasivool läheb paagi peal filtrisse läbi 1/2" või mis mõõt seal stutsi, mis piirab ka voolu.
Maine:
22
Teen siis vahepeal pikema kokkuvõtte ka, mis saanud on.
Nädalavahetusel sai pusitud pikemalt esisilla lülitushoovaga. Tõttöelda ei jäänud vanast hoovast suurt midagi alles ja tuli uus hoob konstrueerida. Küll oli ots kulunud, keermed maas või mingid muud probleemid. Igatahes sai hoob paikka ja lukusti põrandale kinnitatud.
Edasi sai pusitud armatuuri plekkide ja kabiini põrandaga. Kuidas muuseas käib akvaarium kabiinil käigukasti ja tagasilda õli lisamine? Ava õli käigukasti valamiseks on ju niisügaval, et sellele normaalselt ligipääs on pea võimatu. Kui just kogu põrandat kabiinist välja ei sikuta. Teise traktori pealt vaatasin, et tal polegi põranda sees ühtki luuki selle punni kohal, mis käigukastil. Ongi mõeldud,et panen pumbaga vasakul küljel olevast käigukasti õlivarda avast?
Ühesõnaga põranda tükke sai ka ringi tehtud ja armatuuri küljeplekke sätitud kuniks jõudsin tõdemuseni, et mu vana roolisammas ei sobi selle armatuuroiga kokku. Mul oli hetkel roolisammas, mis kinnitus hüdropaagile. No okei, tõin väljast utiilihunnikust teise ,see kinnitub juba kabiini külge, aga sobib vaid 2 ava 5-st ja nurk pole samuti õige. Asi selge, seda on uut vaja. Lisaks on vaja ka armatuuri parempoolset suuremat küljeplekki. Kui kellelgi on neid pakkuda, ole hea anna märku.
Lisaks sai Perikost ära tellitud jagajakangide komplekt ja trosside valmidus jagajale.
Tööd veel jagub!
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 817
Teemad: 9
Liitus: Mar 2013
Maine:
7
Käigukasti olen lisanud õli tagant jvv reguleerimis kaane alt, ei ole ka ühtegi paremat kohta.
Postitused: 67
Teemad: 4
Liitus: Jun 2018
Maine:
2
Selle käimakasti õli valamise lahenduse annaks ju paremini korraldada. Ma ise ehk paneks miski pikendustoru keerme liimiga kinni ja siis põranda luugi alla. Kõige lihtsam variant.