Postitused: 18
Teemad: 10
Liitus: Mar 2022
Maine:
0
09-04-2026, 21:21 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-04-2026, 21:34 PM ja muutjaks oli
antiigiait.)
Uus ridapump. Poola.
Pihustite pealt maha keerates kütus tuleb.
Pump lööb.
Eelmine suvi töötas.
Aku laetud.
Käiab ja käiab...tossu tuleb. Popsu ei tee.
Aerosool ei aita.
Vanem 25 ka.
Süütenurk vb vale. Kuid töötas eelmine suvi.
Igasugu settepottid ja filtrid vahelt võetud. Korralik uus süsteem.
Maine:
0
09-04-2026, 22:52 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-04-2026, 22:54 PM ja muutjaks oli
antiigiait.)
Kasutaja aavu
Uus pump valesti peal, annab kütust väljalaske takti lõpus, läbipuhumise faasis sumbutajasse Surveta...
Mis lõpp?
Postitused: 4,883
Teemad: 71
Liitus: Aug 2009
Maine:
26
Nii pihustite pealt kütet tuleb,aga MILLAL see küte tuleb?Kui tuleb esimese pütis ja töötakt teine pütt siis ei saagi käivituda...Siin vaja ajuega mõelda masina kõrval...
Nagu ma juba ammu kommin siis minu masinal on pumba pimednuudile kiilu kohta tehtu relaga sälk...tunnilugeja maha ja see sälk ütleb mulle kohe millise püta peal pump kütet kuhu tatistab...
Postitused: 4,605
Teemad: 39
Liitus: Sep 2009
Maine:
57
Tahtsin sama ölda, mida MUSKA aga siis hakkasin mõtlema, et ega see teemaalgataja ometi nii loll saa olla, et 180 kraadi valesti UUE pumba paneb. Aga noh, teeme siis selgeks, et pump teeb ainult ÜHE pöörde 360 kraadi kui väntvõll teeb KAKS pööret 720 kraadi.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 31
Teemad: 1
Liitus: Jan 2012
Maine:
0
Kui eelmine suvi töötas, siis kas peale seda on pumba juures midagi toimetatud? Pritsenurk iseenesest seisval masinal muutuda ei saa.
Postitused: 4,605
Teemad: 39
Liitus: Sep 2009
Maine:
57
10-04-2026, 20:18 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-04-2026, 20:32 PM ja muutjaks oli
aavu.)
Uus pump ju!!! Küsimus, kas see uus pump pandi traktorile enne või pärast seda kui ta eelmisel aastal töötas? Siis saame edasi arutada.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 31
Teemad: 1
Liitus: Jan 2012
Maine:
0
Mina sain eelnevast aru, et uus pump eelmine suvi töötas, nüüd millegi pärast enam mitte. Aga ootame teemaalgataja vastuse ära.
Maine:
0
Eile, 07:37 AM
(Seda postitust muudeti viimati:
Eile, 07:39 AM ja muutjaks oli
antiigiait.)
Pump (Poola rida ) vahetatud eelmine suvi ja nurk paika pandud. Töötas, toimetas.
Talvel õues ei seisnud. Aku laetud.
Käivitus aerosoolist ei arva masin midagi.
Postitused: 481
Teemad: 17
Liitus: Jan 2008
Maine:
0
Vb dekompressioon kuidagi peale jäänud.
Postitused: 4,883
Teemad: 71
Liitus: Aug 2009
Maine:
26
Aku võib ju täis olla ja sela võib ju ka tanki aku olla,aga kui AMPRID akust starterisse ei jõua siis ju ka ei käivitu...Ega nii neti teel keeruline käivitada...Kohapeal elustaks kohe või ütleks mis viga et ei käivitu...
Kompresiioon maas ja starterit anda siis peab sumpast hakkama tossu tulema...toss näitab,et küte on kolvile jõudnud,kui nüüd küte on õigel hetkel õigel kolvil ja toss tuleb siis kompresioon peale ja peab laulma...Kui tossu ei tule siis järelikult kütet pumbast ei välju...
Postitused: 764
Teemad: 12
Liitus: Feb 2007
Maine:
12
Ma nii resoluutne ei oleks, et neti teel ei saa abi anda.
On nähtud, on tehtud ka. Olukorra kirjeldus peab täpne olema.
Vabandust OT pärast.
Kiuslik kaabakas.