Kui keegi ei taha, viskan minema või viin vanarauda! (osa 2)

Varakamber andis välja järgmised liigsed asjad, võib sooviavalduse kirjutada või helistada tel. 5061111
Teadlikult panin prügiteema asemel siia, kuna ma ei kavatse nendega äri teha, annan soovijale. Süümekaid ei ole.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Üle on 3 muruniidukit, komplektsed ja kunagi isegi olid töökorras, katkised sangad, puuduvad trossid, roostetanud korpused, üks vedavate ratastega, üks Honda mootoriga jne. Pilte ei ole, Ideaalis vahetaks ühe töötava vastu, võib olla väike ja kitsama töölaiusega, vaja vaid aiaservade jms jaoks. ´
Asuvad Elvas, suhtlus 5o 28 243

Vasta

Saadaval väike seif/raudkapp.
Ligikaudsed mõõdud piltidel.
Kaks võtit.
Asub Tallinnas, kokkuleppel võimalik transport teistesse linnadesse.
Hind - sobiv annetus Ukraina heaks.
Kontakt erasõnumiga.

Vasta

Sõber ostis maja ja sai kaasa õmblusmasina Tšaika 3. Kas keegi himustab endale sellist? Asub Saaremaal. Vajadusel saan Tallinna poole ära tuua.

Vasta

Pakkuda malmist ahjuuks. Vedelenud 20 a kuuri all, aga otstarvet pole leidnud. Vahest keegi ehitab suitsuahju vms? Endal analoogne suitsuka ees, täpselt ei teagi, miks 2 tk ostetud sai.

EDIT: Leidis uue kodu sõbra tulevase suitsuahju ees. Pildid eemaldatud.
Vasta

Päris kuusakoskisse nüüd ei vii. Aga oleks vaja kiiresti jalust ära saada kaks võimla garderoobi kappi. Tulid ühe soojaku seest, ning nüüd on lihtsalt ees. Jalgu all ei ole, need tuleks ise leiutada. Mõlemad on 2*3. Mõõdud unustasin võtta, aga eks ta mingi standard suurus ole. Võrdluseks üks autoroller. Big Grin Asuvad Tallinna külje all Murastes.

[Pilt: t9ukEQF.jpeg]

Jawa 360 + Velorex 560, 2x Vaz 2121, ETKVL autoroller
Vasta

Eraldati mulle 265/65/R17 rehvid, mida mul siiski väga vaja pole. Rehvimustrit vahemikus 3,5-5mm ehk kannatab veel sõita ühe suve. Soovi korral võib vastutasuks toetada Ukraina abistamise seltskonda. Asukoht Tartu.

Vasta

Olen nii aru saanud, et saesõpru kõnetab firma Homelite. Leidsin lammutuse käigus ühe vist isegi suht korraliku saerappe, mis paistab on kuivas seisnud ning hoorattast keerates väntvõll käib ringi. Sama firma ketikaitse oli ka seal juures.

Mingit raha selle eest ma ei taha, aga kuhugi saatma ka ei hakka. Kontakt sõnumi või telefoniga. Saan tõsta tee äärde kuuse alla, huviline tuleb ise järgi. Asub Harjumaal Laitses. Järgmine nädal saan autokasti visata ja Tallinna ka tuua.

Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 4 külali(st)ne