GAZ 53-14 1986

https://forum.automoto.ee/showthread.php...#pid581938

Siin teemas on vastused kõikidele su küsimustele ilusti olemas, paar-kolm lehekülge pead tagasi minema ja siis lugema hakkama!

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

(12-06-2026, 12:30 PM)Marko Kirjutas:  https://forum.automoto.ee/showthread.php...#pid581938

Siin teemas on vastused kõikidele su küsimustele ilusti olemas, paar-kolm lehekülge pead tagasi minema ja siis lugema hakkama!
Proovitud teema juba! Ei sobinud mulle. Ei lasknud teha sedasi. Ma olen kõik variandid juba läbi proovinud ja ei saanud ühegagi neist. Ilmselt ei sobitu kuidagi kategooriasse. Auto ise veoauto ja seisnud rohkem kui 7 aastat. Ju siis veoautod ei lähe nii lihtsalt?
Vasta

(12-06-2026, 12:44 PM)Occassion Kirjutas:  Ei lasknud teha sedasi. Ma olen kõik variandid juba läbi proovinud ja ei saanud ühegagi neist. 

Proovi toimingu ajaks mnt-tädi telefoni otsa saada! Peab teadma, et sealse rahva hulgas on ka erineva haridus- ja kannatlikkusetasemega inimesi, ehk on vaja mitu katset. Omad asjad olen alati korda saanud, mõne inimesega on lihtsalt vaja kaheksa kirja vahetada, teisele piisab ühest. Kannatlikku meelt!

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

(12-06-2026, 12:44 PM)Occassion Kirjutas:  
(12-06-2026, 12:30 PM)Marko Kirjutas:  https://forum.automoto.ee/showthread.php...#pid581938

Proovitud teema juba! Ei sobinud mulle. Ei lasknud teha sedasi. Ma olen kõik variandid juba läbi proovinud ja ei saanud ühegagi neist. Ilmselt ei sobitu kuidagi kategooriasse. Auto ise veoauto ja seisnud rohkem kui 7 aastat. Ju siis veoautod ei lähe nii lihtsalt?

Ma kutsuksin ARK-i esindaja kohapeale, las teeb toimingud kohapeal ise omakäeliselt. Palju see maksma läheks? Kas selline teenus on olemas?

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Vasta

(12-06-2026, 14:27 PM)aavu Kirjutas:  Ma kutsuksin ARK-i esindaja kohapeale, las teeb toimingud kohapeal ise omakäeliselt. Palju see maksma läheks? Kas selline teenus on olemas?
Teoreetiliselt saaks , sest traktoreid nad ju käivad niimoodi vaatamas kohapeal! Aga maksukust ei tea? 
Aga see asjaajamine on paras jama. Lihtsalt ajavad oma jama, et nii on ja kõik. Alla andmise tunne on juba peal. Lihtsalt mõtledki, et milleks kõik see kui sulle peale seda 7 maksu selga visatakse. Miks ma pean nõus olema sellise jamaga? Kahjuks ei saa ka kiiremini asju teha, kuna ise palju tööl välismaal ja kui maale satun siis taas nokitsen aga sedasi kus sul tulevik tume ei teki enam ausaltöelda mingit tahtmist midagi teha ega säilitada. Oleme juba orjad omal maal!
Vasta

(12-06-2026, 13:21 PM)Marko Kirjutas:  
(12-06-2026, 12:44 PM)Occassion Kirjutas:  Ei lasknud teha sedasi. Ma olen kõik variandid juba läbi proovinud ja ei saanud ühegagi neist. 

Proovi toimingu ajaks mnt-tädi telefoni otsa saada! Peab teadma, et sealse rahva hulgas on ka erineva haridus- ja kannatlikkusetasemega inimesi, ehk on vaja mitu katset. Omad asjad olen alati korda saanud, mõne inimesega on lihtsalt vaja kaheksa kirja vahetada, teisele piisab ühest. Kannatlikku meelt!
Mul pole levi selles kohas kus masinad seisavad. Ei saa teha selle kohapeal midagi. Ja mul pole tahtmist mingi lollusega tegelda kus pean hakkama masinat liigutama, et pilti teha vms!
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne