Postitused: 1,784
Teemad: 21
Liitus: Apr 2007
Maine:
61
10-08-2026, 13:38 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-08-2026, 14:30 PM ja muutjaks oli
wagoneer.)
Kurbusega peab teatama,et meie seast lahkus laupäeva õhtul Marko Vabrit ehk ksf "Marko" (04.10.1965-08.08.2026) .
Sügav kaastunne perele ja paljudele tuttavatele. Tema näpunäited ja nõuanded olid kindlasti abiks paljudele ksf-idele ja ka kõigile teistele kes temaga suhtlesid.
Elu veereb aga omasoodu ja üks peatükk sai jälle kahjuks läbi.
R.I.P.
Marko ärasaatmine on esmaspäeval 17.08 kell 14.00 Pärnamäe väikeses kabelis.
"Life is a highway, sometimes you fly, sometimes you crash,so you never know,what happend in the next mile"
Postitused: 6,005
Teemad: 758
Liitus: Apr 2002
Maine:
41
Kurb...
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 3,472
Teemad: 205
Liitus: Jan 2004
Maine:
73
Jääme sinu õpetustest puudust tundma.
Minu kaastunne omastele.
Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 2,593
Teemad: 57
Liitus: Jan 2008
Maine:
64
Puhka rahus.
Liitus: Apr 2020
Maine:
51
Väga rasked uudised tänasesse päeva.
Oli hea mees. Õiglane, aus ning abivalmis. Alati korrutas, et tal on aega (aidata). Nüüd sai see aeg kahjuks otsa...
Sügav kaastunne lähedastele.
Postitused: 3,417
Teemad: 22
Liitus: Apr 2012
Maine:
32
Jäävad toredad mälestused ksf Markost. Puhka rahus.
Sügav kaastunne lähedastele.
Postitused: 1,430
Teemad: 25
Liitus: Jul 2009
Maine:
55
Ma ei tunne isiklikult siit foorumist just paljusid, aga Marko oli üks neist. Tore mees oli. Puha rahus.
Postitused: 843
Teemad: 13
Liitus: Sep 2009
Maine:
12
Olen temaga kohtunud ja osasid vahetanud,Kurb .Kaastunne!!!
Postitused: 5,369
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
75
Marko oli läbi aja mees, kellel oli palju tarkust ja laialdast arusaamist nii tehnikast, kui ka elust. Ta süvenes põhjalikult kõigesse. Olen minagi temalt nõu saanud asjade kohta, mille kohta endal tarkus puudus. Kurb, et tema aeg otsa sai....
Minu kaastunne!
Toomas
Postitused: 5,356
Teemad: 75
Liitus: Oct 2011
Maine:
134
Kurat on vähe mehi kelle lahkumine pisara silmanurka on vedanud. Marko on aga üks neist. Ei ole veel päris kohale jõudnud et teda enam pole ei sõnumi, telefoni kõne või kerge kõrvalepõike kaugusel Viimsisse.
Teda jääb meenutama meie Raf'i projekt mis on parasjagu värvkatet saamas, sajad ja sajad lintmaki lindid mida aegajalt ikka peale panen, lugematul arvul varuosi mida ta enda varudest ikka ja jälle viitsis üles otsida ning otseloomulikult kõik need targad sõnad millest mõnigi alles hiljem kohale jõudis...
Puhka rahus Sõber.
Et maailma lõpus oleks see kohvik olla kus kord me kohtume kõik...
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 3,778
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
38
Marko nimetas end küll tagasihoidlikult emeriitlukksepaks, aga mõtles hea inseneri vääriliselt.
Oli ka hingelt suur mees - me vaated olid mõnedes asjades väga erinevad, aga see ei seganud koostööd ja konstruktiivset suhtlust muudel teemadel.
Puhka rahus. Ma jään Sinust puudust tundma.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 166
Teemad: 3
Liitus: Oct 2023
Maine:
3
Kuradi raske on selliseid uudiseid lugeda, veelgi raskem aga õiglast järelehüüet kirjutada. Kummastav on olla sedavõrd šokeeritud ühe inimese surmast, keda mul kahetsusväärsel kombel lõpuks kohata ei õnnestunudki - vahest ütleb see tema kohta nii mõndagi.
Postitused: 1,684
Teemad: 234
Liitus: Jun 2004
Maine:
126
Oli tore ja abivalmis mees. Julge ka. Ei kartnud öelda välja oma seisukohta ka siis, kui see teistele ei meeldinud. Kõik seisukohad ei peagi kattuma, aga kogukonnana oleme siiski sarnased ning selles ongi meie tugevus. Erineva tausta ja maailmavaatega inimesed jagavad tehnikaküsimustes oma kogemusi, teadmisi ja aitavad teineteist. Vaatamata mõnikord kerkivatele isiklikele või maailmavaatelistele erimeelsustele on ikkagi võimalik jääda viisakaks, abivalmiks ja sõbralikuks. Marko oskas seda. Kahju väärt mehe lahkumisest. Puhka rahus!
Postitused: 2,254
Teemad: 35
Liitus: Aug 2014
Maine:
17
R.I.P.
Kaastunne Emale ja Vennale.Tundsin väga lähedalt Markot. Aga Ta oli viimased ehk kümmekond aastat kuradima optimistlik ,vaatamata oma hädadele.