Jah noh su argumendid on maailmavaatelised ja ma printsiibis ei vaidle vastu, lihtsalt see D2 on maailmas ilmselt kõige rohkem toodetud seda tüüpi seade, ning entusiastide sõnul on see lõputult remonditav, kõik nublakad on varuosadena saada, iga asja kohta on YT-s õpetus jne. Ma ei tea, umbes nagu VW põrnikas või kalass vms. Hiinakas on nii, et kui mingi jama on, siis tõstad vana kenasti silindrikujulisse panipaika ja tellid uue.
Teine, ka natuke maailmavaateline argument on see, et ma eelistaks kui saan seina peale kruvida lihtsalt juhtpaneeli nelja funktsiooniga - sisse, välja, soojemaks, jahedamaks. Mitte mingit Bluetooth-Wifi-äpp-GSM jura, mille kasutamiseks peab kuhugi konto tegema jne.
Samas ma endale päris diiselpuhurihobi ka ei sooviks, selles suhtes ongi otsus natuke noateral, et kas see D2 on praktikas võimeline pärast vbl mõne tihendi või asja vahetust töötama "nõela pistmata", või on aeg ikka liiga mööda sõitnud ja entusiaste ei saa kuulata
Täiendus: ei suutnud kätel istuda ja panin Eberi komplektile käpa peale - võtame seda nagu ajakirjanduslikku eksperimenti, isegi kui see ei ole väga mõistlik tegu, siis vähemalt saavad järgmised huvilised siit teemast lugeda, kuidas läks.