mille kolv ja karbuss

kolv on uus,remont kolv,aga karbuss kasutatud kuid ei te mille omad on.    
Vasta

karpa pilt on väga kehva kvaliteediga Sad aga seal peaks ju peal olema mingi kiri... näiteks \"k-55\"
Vasta

pakun, et karbuss võib olla Mikuni, seda kasutati peamiselt IZ Sport ratastel, peale selle võib olla ka Pacco, mida kasutati uuematel Minskidel. Kolb ei ole tuttav, aga kui sa meid selle läbimõõduga varustaksid, siis saaks ju täpselt öelda?
Vasta

vot karpar ongi mikuni oma ,sest peale on kirjutatud mic,tehtud on jaapanis
Vasta

kolb on kas 175 või iz,all väike mõra see,vahetan ära,delta raamieest,mis ei pea olema korralik,ainult ree,ilma essahrgi ja tagukiigeta
Vasta

karpari vhetax ka raami eest ära
Vasta

kindel, et mikuni karpa? mul paistab olevat minskil täpselt samasugune, aga sulaselgelt on peale kirjutatud "Pacco"..:O

Ma olen Amatöör [suure tähega] tsiklite alal, 90% minu postitustest on suht lapsikud...Toungue
Inimene õpib oma vigadest....
Vasta

Ole palun hea, enne kui Sa pildid foorumisse postitad, tee nad mõõtmetelt "söödavaks"! Äärmiselt rõve on näha siin mõõtmetelt hiigelsuuri, aga kvaliteedilt olematuid fotosid.

IrfanView on muide tasuta programm pilditöötluseks ning neid on veel teisigi.

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 8 külali(st)ne