Tere.
Plaanis soetada endale Capri Mk3. Silma on jäänud üks isend, aga paha lugu selles, et mootoriks Pinto 2.0 R4. Eks ta esialgu käiks kah. Küsimus oleks siis selline, et kuidas on lood meil siin juppide saadavusega ja mida üldsus üldse arvab sellisest liikurist? Kas on mõtet hakata oma vahendeid sellesse masinasse investeerima?
Nu jah, himu masina järgi on muidugi üüratu, aga pisi mured elukaaslasele selgekstegemisega, et ei ole vaja osta nõudepesumasinat. See erilisus pidi ka olema mingiks takistuseks temakese jaoks. Välimus tehti ka muidugi maatasa,
võrdlusmomendiks toodi Saab mis pidi olema täielik maitsevääratus.
Women=pain in the a**
Pöörduksin siinjuures Wax\'i kui Capri advanced user\'i poole küsimusega. Kas on võimalik kasutada Sierra sildade juppe Capril ja kas on mõni website kust oleks võimalik saada infot sellekohta, et millised teiste Fordi mudelite jupid istuvad Capri\'le. Auto ost on juba endajaoks otsustatud(kui kere ja muu tehnika väärivad taastamist), aga selleks , et kõik oleksid happy\'d saab ka elukaaslane(eilses seitsmestes uudistes oli võimalus teda näha) oma tahtmise(loe nõudepesu masina). Niipalju veel, et loomulikult võtan ma Su (Wax\'i siis) kaasa kui ükskord jõuan masinat ise kaema minna. Experdid on alati teretulnud.
Kena päeva.
Indigo
Postitused: 5,850
Teemad: 744
Liitus: Apr 2002
Maine:
36
Sierra sillad on vist ikka erinevad, kui ma ei eksi, siis peaks Capri tagasild olema lehtvedrudega, Sierra aga sõltumatu vedrustusega.
Capri põhi pärineb siiski vist miskilt vanalt Granadalt.
Asp.
RedRampage
Registreerimata
Miz siuke keskmine Capri maksab ka, näeb päris hea välja :bounce
Postitused: 1,791
Teemad: 74
Liitus: Sep 2001
Maine:
14
Keskmist Caprit pole olemas. Maksavad eesti rahas 500 kuni :keersilm 300000
RedRampage
Registreerimata
500??? :???
See vist nõuab siis päris palju tööd (Ei ma tööd ei karda, kui keegi mingist rimakast on nõus 500ga loobuma siis sobib