27-10-2004, 18:31 PM
Minu andmetel said viimased koju 57 aastal.Lilled seal igatahes olid aga kas teeehitajad koik sakslased olid,ei tea.Tee ehitus olewat otsa saand tollel teeosal 55 aastal minu vanemate jutu järgi.
klamsa Kirjutas:Kinosi oli praegusega võrreldes tugevalt rohkem. Pirital (praegu on seal mingisugune noorte vabaja keskus; siis Keskturu vastas (praegu on seal mingi kaltuskas, kui sisse minna, siis on kinosaali kaldus põrand veel alles); kino Kaja Mustamäel (ei tea kas töötab veel); Viru tänaval oli kino Pioneer (kui Hansapanga juurest kangi alt läbi minna, siis sisehoovist sai sisse, see kino töötas veel 94-95 aastal; Kosmos; Sõprus kindlasti oli mõni veel.
PETSS Kirjutas:MAANTEE POLE KOSMOS ,POLE KINDEL ÄRA MÖÖDU.
Tom Kirjutas:PETSS Kirjutas:MAANTEE POLE KOSMOS ,POLE KINDEL ÄRA MÖÖDU.
Hahaha - see on väga hea!
supp Kirjutas:meenub 80-ntate teisest poolest, kui minu aia taha veeres Maserati Quatroporte I, mille naaber kvartali elanik oli Berznevi garaasist endale sebinud 4000.-rbl eest, l.s. oli autol vist mingi 6000-16000km, hiljem sattus auto valismaale ja peaegu peaks olema Margaret Thacheri omanduses
kalevpoeg Kirjutas:supp Kirjutas:meenub 80-ntate teisest poolest, kui minu aia taha veeres Maserati Quatroporte I, mille naaber kvartali elanik oli Berznevi garaasist endale sebinud 4000.-rbl eest, l.s. oli autol vist mingi 6000-16000km, hiljem sattus auto valismaale ja peaegu peaks olema Margaret Thacheri omanduses
Kas see mitte see lömmis ninaga polnud? See peaks seisma nüüd Riia auto muuseumis.
zazik Kirjutas:klamsa Kirjutas:Kinosi oli praegusega võrreldes tugevalt rohkem. Pirital (praegu on seal mingisugune noorte vabaja keskus; siis Keskturu vastas (praegu on seal mingi kaltuskas, kui sisse minna, siis on kinosaali kaldus põrand veel alles); kino Kaja Mustamäel (ei tea kas töötab veel); Viru tänaval oli kino Pioneer (kui Hansapanga juurest kangi alt läbi minna, siis sisehoovist sai sisse, see kino töötas veel 94-95 aastal; Kosmos; Sõprus kindlasti oli mõni veel.
Keskturu juures oli \"Eha\". Lisaks oli Nõmmel või Hiiul Kino (nime ei mäleta kahjuks), mis praegu skatepargina kasutusel on. Mustamäe \"kajas\" korraldatakse pidusid. Kino oli veel Sõle tänava(k.Marxi pst) Lõpus, nimi oli tal vist \"rahu\". Lasnamäel oli \"Lindakivi\", seal vist ka noortekeskus või midagi sarnast praegu. Hetkel rohkem ei meenu
stretch Kirjutas:Pääsküla kino oli \"Koit\", nagu ma juba varem ütlesin. Kino \"Rahu\" oli Koplis, Nõmme keskuses oli \"Võit\".Tuli meelde üx veneaegne mõistatus: mis see on, alt punane, pealt kollane ja karjub \"Rahu, rahu!\"?
PETSS Kirjutas:Viinahinda ma ei hakka mässu vältimiseks mainima .Kes teab see las mäletab neid aegu.heh heh, tööjuures oli üks sõiduk meil, numbriks 412 [tähed], vanema generatsiooni ülemused õhkasid iga kord kui nägid