Postitused: 251
Teemad: 49
Liitus: Nov 2003
Maine:
3
Sihuke kahtlane tunne, et foorumi mainet hakatakse vägisi alla vedama. Aga eks igaüks räägib oma rikutuse tasemel.
Terv.Jaanus
Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
02-12-2004, 21:22 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-12-2004, 21:24 PM ja muutjaks oli
PETSS.)
Kas peab põdema mida sääl kirjutatakse ja arvatakse?See on nende probleem.Meie ajame oma asju edasi ja endale omaselt tasakaalukalt ja vääriliselt.
Postitused: 691
Teemad: 58
Liitus: Nov 2003
Maine:
1
Noo auto24.ee forum on ikke päris mõtetu koht eriti on mõtetu see et saab rääkida niiöelda anonüümselt keegi jobu kasutab mu nime seal forumites ja võtab seal sõna ja teeb postitusi sellisesstiilis nagu a\'la kas almamossel on esivedu . . .
tamar99 (registreerimata) 20:26 eile
Re: Automoto foorum
õige peded erit korgits ja see newjahu, kaks pede
SEDA POSTI POLE MINA KIRJUTANUD!
Postitused: 636
Teemad: 53
Liitus: Dec 2003
Maine:
1
Parem las need tuunijad räägivadki oma pedejutud või mida iganes seal auto24 foorumis selgeks, ehk on siis siin sellevõrra vähem läbu.
njh,mul täitsa pohh mida nad räägivad.Sest me ise teame et see koht on(Y).Auto 24 foorum on ikka päris lahjakoht,peab ka oma sõna ütlema sinna.
Postitused: 317
Teemad: 21
Liitus: Jun 2004
Maine:
0
Loed ja vägisi kisub
![Big Grin Big Grin](https://forum.automoto.ee/images/smilies/biggrin.gif)
see tekst mida seal kirjutatakse.
Korgitsal paistavad seal erilised fännid olema
\"Don\'t ride faster than Your angel can fly\"....
Postitused: 511
Teemad: 34
Liitus: May 2004
Maine:
0
Vaatasin ka,ja mingil moel oli Mrt36 sinna kirjutanud, et korgits on p***,aga see on VALE VÄIDE,MINA SEDA EI KIRJUTANUD!!!
Märt
Postitused: 2,447
Teemad: 41
Liitus: Oct 2003
Maine:
31
Minumeelest kui ühed inimesed on seksuaalses vähemuses ja sellest tekib neil depressioon ei pea nad tulema teisi sellepärast sõimama ja proovida neid endaametinimetuse järgi enda sex. orjentatsiooni poole tõmmata. Minumeelest pole see teema seal enam ültse mingi foorumiga seotud ,vad kajastab homoseksuaalide protestihimu.
MArek
Postitused: 3,155
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
62
02-12-2004, 22:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-12-2004, 22:59 PM ja muutjaks oli
Jesper.)
Ma ütleks, et sellise tasemega \"arutelu\" ei vääri siin foorumis käsitlemist. Katsuks äkki igasugused alternatiivse seksuaalse orientatsiooniga inimesi ja nende himusid puudutavad arutlused ka kuskil mujal maha pidada. Vastavaid foorumeid on Eestis kindlasti jalaga segada.
Teema suletud.
Postitused: 772
Teemad: 567
Liitus: Dec 2002
Maine:
36
Öeldakse, et see on vilets mees, kel pole vaenlasi. Usun, et kogukondade/foorumite jms kohta kehtib sama tõetera.
Koerad hauguvad, karavan läheb edasi.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel