06-12-2004, 18:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-12-2004, 23:45 PM ja muutjaks oli
pppp.)
küssa siis selline, et kust on võimalik ford taurusele käigukasti hankida.
Auto ise 3liitrine ja automaat kasti oleks vaja...
ja veel mis hinnajärku need jääda võivad?
kasutatud mõtlen ikka.
ette tänades
küsimus veel et mis käima sobib veel taurusele
aasta ´89 lõpp
kast kindlasti autom.
Postitused: 560
Teemad: 58
Liitus: Oct 2002
Maine:
5
Oled sattunud Tauruse omanike nukrale teele. Olen ise näinud mis vaeva tauruse omanikud näevad nende kastidega. Kallid remondiarved on tavalised ja huvitav küll mõelda-TÜÜPVIGA.
Minu sõber, mitmete tauruste kunagine omanik, on ostnud tühjaks kõik eesti lammutused (3 aasta taguse seisuga), ostnud ka ühe laksu pannud masina, et seal kast kätte saada... oehh
Kui vajad infot mis teed pidi asja edasi ajada siis võta ühendust. Annan numbri kes sellise asjaga kunagi tihedalt kokku puutus ja kelle kurba nägu ma pidevalt nägin. Tema teab kuidas asja edasi ajada.
Priit Kuldsaar
priit@made.ee
+372 510 9332
www.vanaautod.eu- kollektsioon piltidel
omal vedeleb granada automaatkäigukast. ma ei tea kas sobib, aga annaks peaaegu ilma eest.
Postitused: 560
Teemad: 58
Liitus: Oct 2002
Maine:
5
Granada käigukast on tükkis teine asi. Tauruse 3.0 l mootor ristiasetsev, Granadal aga pikimootor.
Priit Kuldsaar
priit@made.ee
+372 510 9332
www.vanaautod.eu- kollektsioon piltidel
jälle targem. aga see granada kast on risti jalus ja emexi ei raatsi ka viia sellepärast pakkusin.
Postitused: 511
Teemad: 34
Liitus: May 2004
Maine:
0
OT:
Kas töesti vanu mondeo automaatkaste ei remondita?Meil on 180000km söitnud automaatkastiga mondeo,kastil kadusid 4 ja 2 käik ära,läksime parandusse tehti korda (umbes 8.000kr läks maksma)
Vabandust,et OT!
Edu leidmisel!
Märt