Postitused: 941
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Maine:
13
Way to go!Aga pilte ma ikka ei näe.Krt.
Tore auto, mida ta sul sealt tagant pagasist paagikesest pumpab (mitte bensiini omast, sellest rohelisest)? Näita siis pilte kui valmis saab!
Postitused: 747
Teemad: 47
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
Solenoid Kirjutas:Tore auto, mida ta sul sealt tagant pagasist paagikesest pumpab (mitte bensiini omast, sellest rohelisest)? Näita siis pilte kui valmis saab!
Kui sa nüüd hoolega pilti uurid siis näed isegi et bensupaagi külest voolik lahti ühendatud ja see sama volla suunatud kanistrisse ... põhjus \"plekitöö\" ei saa ju tagatiiba muidu vahetada vaja paak \"jalgust\" ära korjata
M 411 60.a.,M410 60.a.,M401 56.a.,M403 64.a.,
M 424 64.a.,M423 62.a.,GAZ M20 48.a.,Opel Kadett B 71.a.,
Niisiis sa tahad seda autot hakata tuunima... nojah, siis sul on vist palju aega ja raha... aga vähemalt ta sõidab! Selle kallal on ikka palju tööd vaja teha, oled vist hiljuti load saanud (vahtraleht).
Kui mingeid osi vaja siis auto surnuaias on neid küllalt, ma eriti ei ole sellega kursis kas nad maksavad ka, aga see on hea koht kui uusi ideid tuleb! Edu...
Postitused: 151
Teemad: 11
Liitus: Jul 2004
Maine:
0
kuna originaal armatuur on t2itsa kenas, ning jutu j2rgi sa ei soovi seda j2tta, siis olexin huvitatud armatuuri \"kelladest\". igatahes j6udu sulle ning head kannatust ning n2rvi!
Varuosad, uued ja kasutatud rehvid! maario@carbox.ee 5659502
armatuuri kellad võid endale saada järgmine nädal...järgmine nädal saab ka uued pildid...väike plaan jah seda masinat tuunima hakata....ja kui ma ausalt ütlen siis ei ole mul veel lube....nagu öeldakse ega load ju ei sõida....aga sammud lubade saamiseks on juba tehtud....
Postitused: 151
Teemad: 11
Liitus: Jul 2004
Maine:
0
saatsin sulle selleteemalise privas6numi
Varuosad, uued ja kasutatud rehvid! maario@carbox.ee 5659502
Postitused: 3,631
Teemad: 113
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
päris kapitaalselt värvitud (ustevahed+kapotialune). AGA miks siis esmalt mootori peale tõstsid - ning nüüd vahetama hakkad???
muide, värv on ikka korralik (mõtlen 2k pinnakas)? Mõne nurga alt fotodel üht teist asja meenutab (nitro?)...
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"