13-02-2005, 14:39 PM
Ma ei ole Operatega kursis, kas on mingi spetsiifiline põhjus kasutada vana versiooni? Uusima Operaga peaks foorum küll töötama.
kalevpoeg Kirjutas:igatsus oleks teada saada kas manuse lisamine likvideeriti meelega või see taastatakse. Näiteks pildimängus võiks see ju eksisteerida, kasvõi mahu limiidiga.jah, meie tõsisematele arvutimeestele/adminnidele ei meeldinud see, kuidas manused foorumi andmebaasi paigutusid... Eraldi pildimängu jaoks failide lisamist pole võimalik tekitada, aga käesoleva kuu jooksul mõtleme \"kruuga\", kas ja mis teha annaks.
väike-tom Kirjutas:Manused võiks taastada vähemalt liikmete projektide all, et saaks loo ja näitliku materjali korraga välja panna. Mina arvan nii.see on hea mõte - ja ka teostatav. Kui adminnid väga vastu punnima ei hakka, tekib \"liikmete autode\" all selline võimalus! Lisaks ka \"Identifitseerimise\" all ja \"Liikmete rataste\" rubriigis.
Jesper Kirjutas:See ei ole viga, vaid foorumitarkvara eripära, iga postituse aeg sõltub kasutaja enda poolt määratud ajavööndist.Selge siis.
Lypsik Kirjutas:Kui alafoorumis on kõik loetud, siis pealehel näitab selle väikse ikooniga ikka, et mul on lugemata teemasid.See viga on (väikeste eranditega) ikka alles. Erandid on alafoorumid \"Autod\" ja \"forum.automoto.ee\".
Jesper Kirjutas:Teema ON lukus, kuna pesapallikurikatega inimeste peksmise teemaline jutt pole nagu eriti foorumi suunitluse alla käiv.
mossepower Kirjutas:Mul sama mure mis kod. eberhard-il: Minagi ei saa Turuplatsile Nymmiku Zaz-i ilukilpide teemasse postitada
Lypsik Kirjutas:Enam ei ole korras.Lypsik Kirjutas:Kui alafoorumis on kõik loetud, siis pealehel näitab selle väikse ikooniga ikka, et mul on lugemata teemasid.See viga on (väikeste eranditega) ikka alles. Erandid on alafoorumid \"Autod\" ja \"forum.automoto.ee\".
Samades alafoorumites on ka \"Uus foorumi versioon\" teemas räägitud noolte () asi korras.