sierramees
Registreerimata
kui tahad õiget bedfordi näha,siis pead sutsu kannatama,sest minu projekt veel valmimisjärgus:???
sierramees
Registreerimata
kas tahaksid midagi sarnast näha?
sierramees
Registreerimata
minu blitz praegu veel selline
sierramees
Registreerimata
ilus,kuid mina nii ei teeks(isikupära olemas,kuid radikaalsust on vähe...)
sierramees
Registreerimata
minu projekt viibib hetkel(mõneks nädalaks) talve saabudes vaja rõhku panna garaazi soojustusele ja igapäevasõiduki hooldusele(rege rauta suvel....)
huvitav sarnasus --- mõlemad ju GM
sierramees
Registreerimata
kevad käes...hakkame tegelema uue hooga?
Postitused: 266
Teemad: 28
Liitus: Jan 2002
Maine:
1
Vaja Blitzil pihusti otsad ( mark 193 ) vahetada. Küsitakse 175,- kuni 600,- kr/tk. ning iga müüja kiidab ainult enda kaupa. On kellegil kogemusi, eelistusi, soovitusi tootjate suhtes.
Postitused: 276
Teemad: 21
Liitus: Apr 2002
Maine:
0
Tulin nr 1. trolliga tööle ja üks helesinine Blitz Kombi seisis Reval Hotel Tallinnast üle tee parkimisplatsis - pukseerimiskõis veel ripakil kõhu all. Oli akendega ja paistis päris eeskujulik.
sierramees
Registreerimata
...nii ja naa,vahel töötavad ka odavamad otsad...seda enam,et vesine diisel ei küsi,kas on boschi ots või 170.-eek maksev ots,ära hävitab nad mõlemad.
...minul oli Bedford 2,1D mootoriga,see käis odavate otstega ka hästi.
sierramees
Registreerimata
veel niipalju,et odavamad otsad saaksid minult 156.- ;Renak firma205.- ja Bosch 380.-
Postitused: 266
Teemad: 28
Liitus: Jan 2002
Maine:
1
Vahepeal mõtlesin minna Kattel-Diislisse (Tartus Vasara 50) ja seal kohapeal lasta vahetada ja reguleerida otsad, siis pärast käima panemist on kuulda mootori ja pihustite tegevust. Nemad soovitavad mingi Rundvill firma pihustiotsi ( 240,- ), nende paari aastasest kogemustest selle firma toodanguga ei ole erilisi probleeme olnud, nende väitel.
Boschi otste eest küsitakse 315,- (Salome - Automaailm) kuni 600,- (Tartus Pärna tn. diislivaruosa kauplus). Mis siis õige orig. Bosch on. Kas odavamad Boschi otsad on valmistatud ida-Saksa poolel või mingis kolmandas riigis?