Postitused: 4,575
Teemad: 58
Liitus: May 2004
Maine:
42
Mingil mosseliiga 408 on külje pääl kiri A/S Tühja tähja.Siis weel venekeelne kiri tagaaknal :Ja jedu medlenno,no vperedi tebja.ST.Sõidan aeglaselt aga sinust eespool.
Postitused: 463
Teemad: 6
Liitus: Jun 2004
Maine:
12
Üks kuue aasta tagune kogu:
http://lumumba.bumpclub.ee/autosilt/index.htm
\"Ta liigub siiski\" kirja olen näinud ühel vanal taastatud Citroenil (2CV ?). Siis on veel olemas sõitev LAZ buss millel kirjad \"Vana, aga kobe\" ja \"Ära tiku ligi\". Tallinnas ühel Zaparello 968M tagaklaasil \"Raw Power\". Pärnus aga ühel Ford Fiestal taga silt \"I love my truck\". Aga meeldejäävaim, mida näinud olen, oli üks 80ndate VW Transporter, millel taga kiri \"Sõidan, kuidas jõuan, kiiremini ei saa\"

.
Kui telefon ei tööta, siis helistage riketesse!
Postitused: 7
Teemad: 0
Liitus: Jan 2004
Maine:
0
Eelmine nädal nägin ühte Saku Õlletehase kaubikut, millel oli tagaluugil kiri \"Ära hoia pikka vahet!\"
Postitused: 773
Teemad: 12
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
Kust saada kirja \"Sorry mul on diisel\" Olen mõnel näinud sellist, oleks omale ka vaja Volkarile taha.
`73 Hanomag-Henschel F46KA
Postitused: 511
Teemad: 34
Liitus: May 2004
Maine:
0
Olen näinud Volkswageni vanematel bussidel
\"Ass, Gas or Grass - Nobody drives for free\"
Ja mõningatel tavaautodel tagaaknal on silt \"Romula\"
hmm...kas keegi äkki teab mõnda normaalse hinnaga kohta kus saab lasta autole neid kleepse teha...mul endal ka väike plaan mõned kleepsu ringid autole külge panna...
Postitused: 74
Teemad: 6
Liitus: Apr 2005
Maine:
0
14-06-2005, 19:22 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-06-2005, 19:23 PM ja muutjaks oli
simmtann.)
Yhel fiatil (127 vist). on taga kiri : seisame Võidu...
Lingonkille
Registreerimata
Kord juhtusin nägema zaz 965-t, mille tagumikule oli gaasiboileri tähtedega kirjutatud \"Kontrolli tömmet!\"
Ühel punasel Bmw-l nägin tagaaknal kirja \"Süüdimatu blondiin\"
Teate küll ju neid kirju:,,Beebi pardal`,,Baby on board` kuid ühel vana toyotal oli kiri ,,beebi roolis`ja selle all ,,Babe on board
Postitused: 665
Teemad: 40
Liitus: Oct 2003
Maine:
10
TTÜ parklast meelde jäänud midagi sellist: \"Kui see auto oleks hobune, peaksin ta maha laskma\"
99 aastal side pati ees ühe auto tagaaknal oli silt \"We will die anyway\"
Postitused: 11
Teemad: 4
Liitus: Aug 2004
Maine:
0
Meil oli pÕrnikal uste klaasidel bussidest tuntud tekst: sisnemine ainult esiuksest. Paraku meeldisid kleepsud vist teistelegi ja need varastati lihtsalt ära...
M20 `49
----------
urr | oopaap390@hotmail.com
Postitused: 363
Teemad: 31
Liitus: Jan 2004
Maine:
0
See on sõiduriist, mitte riistapikendus...
Postitused: 103
Teemad: 2
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
USA-s nägin sellist kleepsu, mis oli tagurpidi ja selle lugemiseks pidin ennast korralikult väänama. Oli dziibi peal: Kui sa näed seda lugeda, siis ole hea keera mind ratastele tagasi.