Postitused: 2,640
Teemad: 111
Liitus: Apr 2004
Maine:
7
see on täiesti minu oma ja ma isegi sõitsin sellega veel 2 aastat tagasi, aga siis hakkasid rehvid katki minema, ja ma loobusin sellega sõitmisest, nüüd on see täpselt selline nagu oli viimati, viimati sai käima eelmisel suvel ja käivitus rattast tõmmates, praegu sidru ei tööta, sest hoova nukk on kulunud, see sääreväritaja on ise ehitatud mingisugusele vena jalgaratta raamile u30 aastat tagasi minu vanaisa poolt, algul sõitis sellega minu isa , siis venda ja nüüd on see minu,pärast remonti sõitsin 138km, nüüd hakkan uuesti korda tegema kui natukene rohkem aega saan, nüüd üks küsimus teile: mis värvi peaks olema kas ühe või kahe värviline ja mis need võiksid olla
paak on olemas selline väike tilgakujuline originaalvärviga veel-must.
Postitused: 691
Teemad: 58
Liitus: Nov 2003
Maine:
1
miks sa selle teema autode alla panid?
isiklikult arvan et tee ikka kahevärviline see on ilusam...
Maine:
7
ootan veel värvitooni pakkumisi
Postitused: 2,453
Teemad: 41
Liitus: Oct 2003
Maine:
31
Mina paneks suuremad rattad alla... väevilahedus nii nagu praegu või üleni must
Postitused: 636
Teemad: 53
Liitus: Dec 2003
Maine:
1
Rattad jätaks ma just sellised!Jalgrattapoest osta uued kummid,see tasub ära.Värvilahendus on praegu hea,ei oskagi paremat pakkuda.
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
kas see tagumine ratas täiskummist ei ole?
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Maine:
7
hetkel on küll täiskummist aga on olemas ka õhukummiga rehv aga see vajab lappimist, uuendamist.
Maine:
7
ma arvan et jätan siiski sama värvi mis praegu on aga nüüd ma enam hammerite ei kasuta, kuna mulle ei meeldinud tulemus , nüüd vaatan mingi ühtlasemalt katva värvi.
Postitused: 139
Teemad: 14
Liitus: May 2005
Maine:
1
ma värvisin porikad beežiks ja raami koos paagiga orantžiks