delta Kirjutas:emm...ma arvan et 164 cm pole deltaga sõitmiseks liiga lühike...ja sõita oskan ma ka! ja sina oled rohkem rumal kui mina
Oskamine on üks asi. Teine asi on eputamine. Ma millegipärast oletan, sulle sooviti vihjata, et ära eputa liiga palju enda masinaga. St sõida korralikult.
Pikkus ei ole asjas siin, pakun ma, et tegu on sellega et soovisid olla äge mees ja sõita kiirelt ketsi tõmmata teiste ees või seda harjutada. Kõik \"me\" oleme seda teinud, kuid oletan et sa ei saanud enda masina taltsutamisega hakkama. JA masin libises pehmel pinnal minema
mis on täiega reaalne. Jah õnnetusi juhtub ka parimatel samas sellega tuleb harjuda. Siinjuures tuleb arvestada sellega, et kui kukud kukub ka masin ja jalga soovid juba instinktist maha panna, kuid masin kukub sellepeale maha ja tulemuseks on asfaldi ja delta kuuma summuti vahel jalg.
lisaks see võre mis on vanematel deladel summuti peal sobib ka all jooksvale summutile hästi ja kaitseb veidigi jalga,
Kui sa ise aru ei ole saanud siis siin sooviti sulle selgeks teha et sõida korralikult ja normaalselt viisakas keeles.