Tervist!
Kõne all on Pobedaostmine. Masinal on Volga mootor ja sillad. Siit ka küsimus: kas ja kui defitsiitne on Pobi enda mootor ja sillad? Kuna ma ei taha ristsugutist oma hoovi peale, siis peaks hakkama Pobeda osasid otsima, aga ei tea, kui hinnalised need osad on?
Ette tänades,
B
Postitused: 2,433
Teemad: 41
Liitus: Oct 2003
Maine:
31
Mootor on sama ka GAZ-69-sal ja 67-l, neid ika leidub. Enam-vähem sama mootor on ka bussidel Nysa ja žuk, kuid nendes toimus mingi klappide kaldenurga muutus. Tagasildu oli pobi meestel alati ka tagavara, kuna Pobi kardaanirist purunes kui seda kogu aeg ei õlitatud. Probleeme võib tekkida Pobi orig. esisillaga, millel on mingid imelikud amordid ja vene ajal pandi pea kõigile GAz-20-ele 21 teleskoobid.
Postitused: 2,646
Teemad: 263
Liitus: Mar 2004
Maine:
29
Valgas on pakkuda üks Pobi, täpsem info asub Unicwebis.Käisin seda vaatamas, aga ära ei võtnud.Juppe saab sealt muidugi kõvasti ja lisamootorgi pidi olemas olema, aga auto ise taastamiseks vist ei kõlba.Omaniku jutu järgi pidi olema 1949. aasta mudel aga dokumendid hilisemad.Ei usu ma seda juttu.Tundus olema kolmas versioon ,aga täpselt ei tea, kuna auto oli risu täis garaazhis kola all ja esiosa ei olnud üldse näha.Garaazhi katusel on veel kasvuhoone, kust kõik hea ja parem on läbi vahelae Pobile peale sadanud.Ainsad head asjad olid seal Pobi originaalrehvid, aga neid müüakse vaid koos autoga.Sisu oli kõik olemas ja suht heas korras olnud ilmselt , aga niiskus on kõvasti liiga teinud.Omanik tahab 3000 EEK ja selle raha eest võiks isegi osta, kuid minul läheb transpordi peale sama raha lisaks ja siis on asi juba liiga kallis.
Postitused: 854
Teemad: 159
Liitus: Feb 2005
Maine:
2
Arvan, et kasutatud juppidega saan aidata, ainult veidi läheb aega.
Postitused: 49
Teemad: 35
Liitus: Oct 2003
Maine:
1
Mul on olemas gaz 69 orig mootor ja kast kes endale tahab helistagu 55552884