07-02-2006, 00:08 AM
et kuhu kadus mu vaigu ja klaasriide kuulutus??? mille eile panin???
maru Kirjutas:ei hakanud uut teemat tegema, aga kus kurat ma siin kuulutusi panna saan????Abistan veidi modesid
turuplatsilt kustutatakse ära koguaeg.
maru Kirjutas:siin foorumis polegi vöimalik planeta 5 müüa?
Jesper Kirjutas:Lugupeetud vanatehnika sõbrad ja austajad.
automoto.ee foorum ei ole enam mõeldud aktiivseks ärilise tegevuse soodustamiseks, selleks on muid kohti (nt. Kuldne Börs; Soov; varuosa24.ee jt.).
-----------------------------------
Lisaks tuletaks meelde, et selle foorumiosa suunitlus on üle 25 aasta vanune tehnika, sama käib ka kuulutuste kohta.
dad Kirjutas:Koostage oma postitus korrektselt!
dad Kirjutas:Turupaltsi temaatika on ikkagi uunikumid, mitte võrrid ja rollerid.
oldmoped Kirjutas:Ja siis automehed imestavad, miks neid nende ülbuse ja teiste mitteaksepteerimise juures ei sallita... kui nende jaoks ei ole vanus ja haruldus olulised vaid unicu staatus vaid neljas rattas ja/või suures kubatuuris seisneb.
valdo Kirjutas:Pikk teema jätkub 3. osas aadressil http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=16550Milleks on vaja teemasid lahutada ja iga kord postituste piiri vähendada?
Martti Kirjutas:Milleks on vaja teemasid lahutada ja iga kord postituste piiri vähendada?
[...]
Näiteks www.militaar.net foorumis... on teema... kus on 2936 postitus. Ja siin lahutatakse teemad juba natuke peale 200 postituse olemasolu.
mrali Kirjutas:Tegelikult oli mul Martti tõstatatud küsimus samuti keele peal, kuid mind isiklikult häirib teemade poolitamise puhul rohkem isegi see, et siis jääb asjast selgelt hakitud mulje (kui vaadata teemade alguspostitusi...).
Mingi aeg rakendas kaasfoorumlane pppp selliste asjade puhul n.ö. soovituse vormi (a la ...võiks alustada järgmise osaga). Olen isegi paar teemat niimoodi tekitanud.
Ei teeks ka paha, kui panna paljuosaliste teemade algusesse ka varasemate osade lingid.
valdo Kirjutas:Ülipikad teemad on ebaülevaatlikud käsitlemisel. Mis sellest siis väga halba on, kui need selguse ja ülevaatlikkuse mõttes teatud pikkusega tükkideks teha?Kui teemasid ei lahutaks, siis jääks ära nn. vanad teemad ja kogu teema oleks tervik, mitte jagatuna laiali paisatud alateemasse (nt. Ühistransport).
Niikuinii vanu postitusi ma usun et keegi järjest läbisorimisega leida ei püüa, reeglina kasutatakse selleks ikka otsingut.
flanagan Kirjutas:Tegelikult ei saa ma üldse aru miks peaks siin foorumis kajastamist leidma sellinwe teema nagu a´la "MIs bussid mis liinidel sõidavad."Ja seejärel vaimustusest kiljuda,et täna nägin sellist bussi sellise garaazi numbriga sellel ja sellel liinil liikumas.No las nad "kiljuvad", kui see neile huvi/rahuldust/pinget/midaiganes pakub. Kui teema häirib, ära siis vaata seda.
flanagan Kirjutas:Ja mis siis? No las sõidavad,mis seos on neil sõidukeil vanade autodega?Selle probleemi lahendaks vast Ühistranspordi osa eraldiseisvaks foorumiks tegemisega sarnaselt Uunikumi, Tehnilise ja Mootorratastega. Pealegi, kui see siin välja arvata, siis Eestis vist polegi rohkem ühistranspordi-teemalisi jutunurki.