19-05-2006, 10:09 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-05-2006, 17:40 PM ja muutjaks oli valdo.)
Mõned pildid kündmisest (ekstreemsemates tingimuses)
kamee1 Kirjutas:Mõned pildid kündmisest (ekstreemsemates tingimuses)
v6sa Kirjutas:Sellist imelooma saab näha Võrumaal, pildid on tehtud minu enda põllult, mille ma talunikule välja "rentisin". Minu meelest ka selline masin "Mahepõllundusse" ei sobi. Hõlmad on ilmselt orginaaltoodang, võin mõne parema pildi saata, kui huvi.Ma ei saa ainult aru, mida mulla lõhkumise all mõtled?kamee1 Kirjutas:Mõned pildid kündmisest (ekstreemsemates tingimuses)
Päris täpselt ei näe atra, kui tundub, et tegemist on veel odessa korpustega. Kas oligi nii? Kui jah, siis kuskandis sihukest imelooma näha saab?
Tegelikult tuleks nendega mulla lõhkumine ja kütuse raiskamine ära lõpetada...
XTA Kirjutas:...6 rattaga T-150K väetiselaoturiga. Ekspert Sillu andmeil päris haruldane asi.
v6sa Kirjutas:Kas tolle kahehõlmalise adra mark ja valmistusaeg ka teada on?Nii täpselt ei tea, kui huvi, võin uurida.
Sull7 Kirjutas:Väljakäigu tühjendamine eile hommikul.Traktor on minu,peale põllumajandamise lõpetamist sai üks endale ikka alles jäetud esialgu.Pütt on naaberkülamehe isetehtud rats,meenutab tsepeliini.Piltide kvaliteet nats kehv kuna arvuti hakkas jurama ja ei lasknud neid hästi väiksemaks teha.Mis hirm selle tühjendamis sisu pütti ajas?
kamee1 Kirjutas:Nii täpselt ei tea, kui huvi, võin uurida.