Tere
Ma tahaksin teada mis on erinevat Planeta spordil võrreldes tavalise Planetaga.
Postitused: 1,515
Teemad: 156
Liitus: May 2003
Maine:
7
Ühised on ainult käigukasti hammasrattad. Moos osas peaks erinev olema. Mootor on sel väga hea, jawale näitab korras isend hõlpsasti tagatuld.
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
veel mõned ühised detailid:
- sidurikettad
- kett
- keti tähik
- süütepool
- dioodiplokk
- uuematel Ps-idel ka tagaamordid, tagatuli ja lülitid lenksul
- tagumine rehv
- tagumine velg, välja arvatud kodarate aukude läbimõõt
Postitused: 239
Teemad: 36
Liitus: Apr 2004
Maine:
1
minu 74 aasta spordil on küll dioodplokk ja tagatuli täiesti erinevad taalise planetaga(5).
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
Viiendal seerial kolisid dioodid ja pingerelee ühte karpi, neljas seeria omas esimeste Sportidega sama süsteemi. Lisaks olid viimaste Sportide dioodipolokk ja relee erinev kui alguses.
Tagatulest niipalju, et Planeta-5 pole Spordiga "üheaegne", vaid Planeta-4. Siin on ikka räägitud eelkõige 4. seeriast kui "tavalisest". Ja 1974 omas PS veel sellist tagatuld, mida pole hiljem ühelgi Vene rattal kasutatud.
Postitused: 213
Teemad: 10
Liitus: May 2006
Maine:
1
esimestel PS-del on jaapani tagatuli, nagu ka lülitid lenksu peal. Minu 1976 isendil on lülitite peal kiri Yamaha. Alguse ratastel kasutati Mikuni karburaatoreid (nii erldi- kui ka seguõlituse korral).
Postitused: 239
Teemad: 36
Liitus: Apr 2004
Maine:
1
Kas palneta spordile ei sobi mitte tavalise palneta käigukasti kahvlid?
Postitused: 4
Teemad: 4
Liitus: Oct 2006
Maine:
0
Mu Spordil on japsi tagatuli, Yamaha lülitid, aga mikuni karpal on kahjuks kolb ja nõel puudu, Cž karburaator teeb ka head tööd...kõige esimestel sprotidel pidid ka suunatuled japsi omad olema.