Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
Huvitav, kas selline tegevus oleks kiiduväärt siin foorumis? Näiteks Prussakovi jalgratta ühing nii teeb, et iga 3 kuu tagant sõidavad verd loovutama.
Kuna olen endale pool elu teadvustanud, et 18 aastaseks saamisel lähen doonoriks, siis seda ka tegin ja olen rahul, süda ja hing on rahul
Mõte selline, et AMF võiks käia iga 2-3 kuu tagant teatud kuupäeval verd loovutamas, sest igasugustest veregruppidest on tõeline puudus, ning aidata võiks ju abivajavaid inimesi ?
Kes ei ole veel doonorid ja kes on, kes liituksid foorumlastest minuga, et verd loovutada ning teistele elu kinkida ?
Lugemiseks .
Aitäh tähelepanu eest,
Elmo.
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Postitused: 1,025
Teemad: 15
Liitus: Jan 2007
Maine:
7
Hea meelega tuleks, kuid ei kannata süstlaid.
Postitused: 1,268
Teemad: 25
Liitus: May 2006
Maine:
37
Oleks uus kogemus ka minu jaoks, sest olen küll 19 juba, kuid pole veel käinud. Kuigi mind võib-olla kehakaalu pärast ligi ei lasta, tahaks ikkagi vähemalt proovima tulla. Seega, kui aega on, olen käsi!
Postitused: 85
Teemad: 4
Liitus: Jan 2005
Maine:
0
Tervitan !
Olen ise juba vana doonor ja igati sellise tegevuse toetaja !
Eelnevale võin vaid lisada ,et verd loovutama minnes , peab olema puhanud , ei tohi olla pohmakas ning põdenud teatud haigusi ja homodel soovitan ka eemale hoida , kuna need isikud kuuluvad riski rühma ja toovad kasu asemel kahju .
Head veritsemist !
Postitused: 2,124
Teemad: 74
Liitus: Jan 2004
Maine:
13
Võin ka rahumeeli kõigile soovitada. Vanasti ka ikke tervise pärast käidi aadrit laskmas. Endale ka too verevahetus hääd teeb. Mullegi nood "vampiirid" vahest helistavad ja kutsuvad et tule, jälle oleks tarvis. Kui eelnevalt end mürgitama pole juhtund ja ajakava lubab, olen ikka läinud. Ega miskit hullu pole, nõelumine muidugi absoluutselt ei meeldi aga see ainult korraks ju.
loll on loll olla.
Maine:
7
Just, see nagu sääse hammustus, ei tunnegi, kuid süda tunneb-on rahul
No põhjuse leiab alati, kuid võiks teha ju selle heateo abivajajatele. Mõelge vaid, saate tasuta igast erinevaid mahlasid piiramatus koguses, maitsvat küpsist, kohvi, cappuchinot, lattet jnejne + lõpus valida suure šokolaadi, mee jms vahel
See kõik sekundaarne, kuid ka hea
Et kes oleks käsi, võiks ju teha midagi sellist? Ise vaba mees Tallinnas juuli alguses, ning siis eelmisest andmisest 2 kuud möödunud ka (naistel peab mööduma 3 kuud) .
Postitused: 854
Teemad: 159
Liitus: Feb 2005
Maine:
2
Organiseerige piirkonniti selline üritus ja olen nõus kaasa lööma.
Postitused: 565
Teemad: 43
Liitus: Dec 2005
Maine:
1
Olen olnud doonor aastast 1998 ja pausidega ikka pidevalt üritanud verd loovutada. Vahepeal on ikka sellised pooleaastased pausid "tänu" luude mehaanilistele purunemistele sisse tulnud. Varem, kui Tallinnas sai elatud oli see asi lihtsam, kuid nüüd siin Pärnus nendel seal mingid erinevad kellaajad eri päevadel jms nii, et tööinimesel suht ebameeldiv sinna saada. Pealegi minu verd nad kipuvad siin "sõeluma"(plasmat võtavad siis), et mul säherdune veri. "Naljakas" asi on see, et vere järele nõudlus on suur jne, kuid mida aasta edasi seda pisemaks on see pakk vere eest jäänud. Mitte, et ma selle paki pärast seal käin vaid lihtsalt üks tähelepanek. Ja kartma seda vereandmist küll ei peaks - suvel parmud hammustavad ikka valusamalt.
Ats@doonor
Postitused: 112
Teemad: 13
Liitus: Oct 2005
Maine:
0
Mina olen ka doonor. sain doonoriks selle aasta 8.märtsil siis tuli Tallinna Tööstushariduskeskusesse verekeskuse mikrobuss.Verd annan ikka põhimõtte pärast "päästan teise inimese -teinekord päästetakse mind". Aga peale vereandmist tekkis hea töötuju.
Postitused: 109
Teemad: 1
Liitus: Feb 2007
Maine:
6
lisaks heategemisele on hea lahti saada "sitast" verest. ehk siis väike verevahetus ..
Postitused: 427
Teemad: 17
Liitus: Apr 2006
Maine:
3
Ise olen doonor olnud juba 9 aastat ning mingil ajal peaks jälle andma minema. Kui tervis korras, siis pole karta miskit- kahju ei tee, aga kasu missugune!
Maine:
7
ats97 tähelepanek hea
Okei, Tallinna (ja miks mitte ka teiste kohtade) mehed, juuli alguses võiks ära teha ju? Öelge, mis kuupäev teile sobiks, ning võtan end ka siis töölt lahti.
Postitused: 49
Teemad: 0
Liitus: Jan 2005
Maine:
0
Ise ka väikest viisi doonor, nii umbes 5,5 l annetatud. Pärast seda kui nad oma lahtioleku aegu koomale tõmbasid pole eriti tihti enam käinud. Üks päev nädalas võiksid olla ju kaheksani avatud.
Postitused: 110
Liitus: Mar 2006
Maine:
0
Minu verd nad kahjuks ei taha kuna vererõhk kõrge ja võtan tablette selle normis hoidmiseks.Võib-olla tulekski just verd loovutada ja saaks ka rõhu normi aga nad lihtsalt ei taha kui kuulevad et võtan rohtu.
Maine:
7
Nii seltsilised.
Kes oleks tulijad, kui läheksime 2. JUULIL !? See on esmaspäevane päev ja kellaaja valite vabalt teie.
Postitused: 60
Maine:
0
Võtaks osa küll kui vähegi aega leiaks.
Kella-aeg võiks olla näiteks 17:30, siis veel tund aega verekeskus avatud, samas tööinimene ehk jõuab ka juba komplikatsioonideta kohale.