Postitused: 1,675
Teemad: 188
Liitus: Sep 2001
Maine:
16
05-03-2008, 17:26 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-03-2008, 17:29 PM ja muutjaks oli
svenson.)
Kui väga vastu ei olda siis millalgi lähitulevikus see juhtub.
Kogu ühistranspordi teema saab oma foorumi, uuesti regama ei pea ehk kasutajabaas jääb samaks.
Pakkuge välja, kes teid kanseldama ehk modereerima hakkab.
Samuti võite välja pakkuda milliseid alamfoorumeid vaja on? Buss, Tramm, Troll eraldi?
Postitused: 4,836
Teemad: 58
Liitus: Dec 2003
Maine:
26
Rongidele on oma foorum olemas.
Muidu võiks ka po russkii alateema olla veel... saavad mõned sõbrad veel rääkida omavahel.
Postitused: 3,282
Teemad: 19
Liitus: Jan 2006
Maine:
21
06-03-2008, 15:34 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-03-2008, 15:37 PM ja muutjaks oli
oxygen.)
Pooldan üritust täielikult. Kahjuks osutub trammide ja trollide ajaloo eraldi löömine väga keeruliseks ülesandeks noorte lollikeste tõttu, kes ei tee vahet olulisel ajalool ja suvalisel jutupuhumisel. Ma ei eeldagi, et siin teised foorumlased, kes kogu seda ühistranspordivärki lolluseks peavad sellest aru saaks, aga selline see asi paraku on. Minu mõte on selline, et võiks olla mingi postituste päevalimiit vms, sest mõnel ei ole tõesti mitte midagi öelda, aga räägib ikka. See hoiaks ära ka igasuguste vaidluste tekkimine teemal "kes on suurem juhmard" ja selle sama IIIFFFARi poolt välja mõeldud versiooni.
Postitused: 898
Teemad: 17
Liitus: Sep 2004
Maine:
8
Pooldaks ise, et vanade busside teemad jääks samasuguseks(kajastaks ka 80ndate busse) ja tõstetaks tagasi uunikumi alla, kus nad pikka aega olid. Ammu oleks tulnud seda teha, sama ka eraldi ühistranspordi foorumiga.
Postitused: 1,836
Teemad: 30
Liitus: Apr 2003
Maine:
24
Mina pooldaksin Valdo pakutud varianti b, kuna tõepoolest on ju kogu nõukaaja tehnika (200se seeria Ikarused jne.) juba ajalugu ja suures osas meie teedelt kadunud, miks ei võiks see siis uunikumide all olla?!? Variandi a puhul on selgelt vint pika puuga üle keeratud, ka on liiga keeruline sedasi markide järgi meeles pidada, mis läheks ühte ja mis teise kohta.
Üldiselt olen ühel meelel Mrali`ga, kes eespool avaldas arvamust, et teemad nagu "Vanad bussid", "Ikarus" ja muud taolised võiks kuuluda siiski "uunikumide" alla. Mina Mrali väidetavat eespoolnimetatud kahe teema "Uunikumidest" "Vaba teema" alla tõstmist ei mäleta, aga kui nii tõepoolest sündis, siis see on mulle küll äärmiselt arusaamatu...
Ühistranspordi foorumisse läheksid siis igasugused loendamise, TAKi jt. praegu eksisteerivate bussiettevõtete ja muud taolised teemad.
Postitused: 104
Teemad: 3
Liitus: Jul 2007
Maine:
2
06-03-2008, 22:50 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-03-2008, 22:52 PM ja muutjaks oli
postimees.)
Ma arvan et ühistranspordi uunikumi teemasse tuleks teistmoodi suhtuda kui tava autode uunikumi. Kui mõni ühissõiduk liiklusest kaob, vaevalt ta enam erakasutusse massiliselt ilmub, ta on meie jaoks jäädavalt kadunud. samas on praegugi näiteks ronge mis võiks vanuse järgi kohe uunikum olla.
Postitused: 2,477
Teemad: 19
Liitus: Mar 2004
Maine:
11
Ühistranspordi teema kõik ikka ühte kohta. 2 teema vahel ei taha küll pendeldama hakata. Hea kui ühes kohas oleksid ka varasemad teemad (Ikarus osa 2,Ikarus osa 3 jt.),on vähem otsimist.
Vahetan käiku enne mootori piiraja sekkumist...
Postitused: 785
Teemad: 2
Liitus: Mar 2006
Maine:
12
Siin tekib jah dilemma kumma.
Kui juba eraldi ühistranspordifoorum, siis pakuks välja, et olgu seal siis ikka ühistransport, millist veel ikka liinil liigub. Ka vanu Scanne ja Volvosid, mis näiteks vanade busside all kirjas, veel liigub, küll aga ei liigu liinil Ikaruseid(v.a. trollid). Ikarused kõige täiega võiks minna uunikumi alla. Nii arvan mina.