Postitused: 282
Teemad: 62
Liitus: Apr 2007
Maine:
6
06-04-2008, 21:28 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-04-2008, 16:53 PM ja muutjaks oli
motoblokk.)
Tere!
Küsimus siis, et millega pesta autot?
Ei mõtle praegu kõikvõimalikke autoðampoone vaid äkki peseb Fairy või pesupulber hoopis paremini?
On kogemusi?
Tänan.
http://fotoalbum.ee/photos/TheoK/sets
--------------------------------------
Minu albumid
Postitused: 129
Teemad: 13
Liitus: Dec 2004
Maine:
0
06-04-2008, 22:51 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-04-2008, 23:04 PM ja muutjaks oli
kOll.)
ehk keemikud seletavad paremini aga värk nii, et fairy peseb vaha(ja ka igasuguse muu autokeemia) maha.
vihmavesi on hea loputamiseks, ei jäta kuivamisel laike ja muid jälgi. sobib ka hästi aknapesupaaki.
auto pesuks ikka autoshampoonid(loodussõbralikud) ja ega siis poolt pudelit pole ka tarvis korraga ämbrisse surada.
E: kapoti alla värvimata pindadele on cif hea.
aga kui mu auto liigub valguskiirusel, kas on siis esituledest veel kasu?
Otsin pagasniku luuki 1/43
M407-le
Postitused: 218
Teemad: 17
Liitus: May 2006
Maine:
2
kõrvalmajas tuttav oli ka hoolikas ja pesi autot 2x nädalas. ilus ja puhas oli. kuna tihti oli vaja pesta, siis oli kõige odavam vahend fairy - kulub vähe ja vahutab hästi.
aasta hiljem sõitis ilusa puhta ja täiesti matistunud värviga autoga.
Postitused: 785
Teemad: 2
Liitus: Mar 2006
Maine:
12
Kõiksugu pesuvahendid on detergendid, mis seovad igasuguste rasvade molekule koos veega. Fairy on nõudepesuvahend, mis mõeldud nõude pesemiseks. Sööte prae taldrikult ära, taldrik rasvane ja kerge rasvase läikega nagu ka vahatatud auto. Erinevad vahad on ka rasvad, päris pika süsinikuahelaga, mida Fairyle meeldib siduda enda külge.
Fairy peseb auto ka kindlasti puhtaks, aga pesuvahendi hulka ei tohiks kindlasti võtta, nagu nõusid pestes vaid ikka kõvasti vähem. Võtab ehk autolt porikihi maha, mitte ei hakka vaha kallale.
K2ssar,
pole autovahade ja Fairyde keemias väga tugev
Postitused: 482
Teemad: 2
Liitus: Sep 2004
Maine:
2
Hea ja lihtne mustusest värvipinnalt lahti saada on pesta hommikuse kastega. Kaste leotab pasa lahti, klaasipuhasti luuaga tõmbad kaste maha, seejärel loputad vihmaveega üle. Väga loodussõbralik pealegi.
Postitused: 218
Teemad: 17
Liitus: May 2006
Maine:
2
küsin samas teemas:
mis võiks olla parim ODAV vahend (peale kondiauru) vaha maha hõõrumiseks?
kogu muu protsess - seebitamine-loputamine-kuivatamine-vaha pealekandmine on suht lõbus ja vähe vaeva nõudev protsess.
ainus ebameeldiv liigutus on vaha pärast mahahõõrumine. eriti mingid servatagused jne. (mäletan küll veer mr. miyagi soovitust - wax on / wax off)
kas nt akudrelli otsa käiv mingi suurem pehme (vilt vms)ketas oleks hea mõte? et madalate pööretega lasta
vaha pidavat olma ka vastupidavam, kui teda on veidi soojaks lastud - imbub mikropragudesse paremini.
on mu jutul üldse jumet?
Postitused: 3,187
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
64
Mida sa mõtled odava all? Odavaimad poleerimisaparaadid maksavad 700+ krooni, alla selle midagi mehhaniseeritut ei leia (Handymanni 300kroonine pidi väidetavalt rämps olema, ei käi ringi vaid ainult vibreerib). Drelli otsa panek on imho halb idee, liiga kõrged pöörded, regulaatorist maha keerates pole jälle drellil jõudu. Aga noh ma pole eriline ekspert.
Postitused: 3,187
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
64
No kui see riistapuu midagi väärt on, siis odavamaks küll enam miski ei lähe. Samas kui sa räägid juba 400 krooni maksvast poleerimislapist, siis ma arvan et spetsiaalne poleerija pluss vähem edev lapp on ikka parem variant. Poleerija põhierinevus drellist on ülekanne, drell on mõeldud kõrgematele pööretele ja seda madalatel pööretel järjekindlalt koormates... noh ma ei tea tegelt kas sedasi võib drellist lahti saada, aga kõhutunde järgi pakuks et võib küll.
Postitused: 1,408
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
Vähemalt vene drell (see nõuka aegne sinine) ei teinud dimmeriga tuure maha keerates küll endale liiga. Ei usu et betoonseina puurimine kergem töö on kui poleerimine.(Ei puhunud leiget õhkugi veel) Tuuride maha võtmiseks on muidu parem autotrahvo-sellega ei kao see madala otsa moment ära nagu türistoriga. Onul mingi bulgaaria jurakas autotrahvo otsas hoonimiseks krooni aja algusest-selle aja peale oleks taga juba mitu autot olematuks poleerinud.
Muidugi Handymanni drellide suhtes ei saa pead anda, aga ka siis peab ikka väga tehnika kauge inimene olema kui aru ei saa millal drell käes põlema hakkab minema.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.