14-07-2008, 21:46 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-07-2008, 21:47 PM ja muutjaks oli indrek1000.)
See teema v6iks sisaldada jutte peidetud, leitud v6i kadumaläinud tehnikast, ka v6ib rääkida mis vanemad inimesed on pajatanud. Yhes6naga k6ike mida oleks huvitav lugeda ja teistele teada.
Teen ise ka otsa lahti:
Nimelt olen kuulnud et 2. Maailmas6ja ajal juhtunud meie kandis selline lugu et talvel hakanud tank sood yletama ja läbi jää laukasse vajunud. Eakamate meeste käest infot uurides on selgunud et see jutt ongi t6si ja veel 80-ndatel olevat ylemist osa veel näha. Ise olen vaatamas käinud aga miskit enam pole näha, kui oleks metalliotsija siis saaks kindlaks teha kas t6si v6i muinasjutt.
Indrek
Teen ise ka otsa lahti:
Nimelt olen kuulnud et 2. Maailmas6ja ajal juhtunud meie kandis selline lugu et talvel hakanud tank sood yletama ja läbi jää laukasse vajunud. Eakamate meeste käest infot uurides on selgunud et see jutt ongi t6si ja veel 80-ndatel olevat ylemist osa veel näha. Ise olen vaatamas käinud aga miskit enam pole näha, kui oleks metalliotsija siis saaks kindlaks teha kas t6si v6i muinasjutt.
Indrek
Alustatud töö tuleb lõpuni viia.