28-11-2008, 18:05 PM
oleks väga huvitatud vene traktorite rallist. Kas on kuskilt midagi leida? Videod
http://www.youtube.com/watch?v=GcEcflKOR...re=related ja http://www.youtube.com/watch?v=BC8HoiRSaoQ
CORRADOg60 Kirjutas:Mis nad järgmisena välja mõtlevad? Kombainide mäkketõusu?

IIIFFFAR Kirjutas:CORRADOg60 Kirjutas:Mis nad järgmisena välja mõtlevad? Kombainide mäkketõusu?
Kõige liikuvaga on võimalik võidu panna!
andris Kirjutas:Kas neil ülekandeid pole muudetud? Tolles Discovery-reklaamis nad tundusid küll kohati lausa lendavatRussil ülekannet väga lihtne muuta. Vahetatakse vahekastis kiirendi/aeglusti (tegelikult otse/aeglusti) hammakad teiste vastu (otse/kiirendi). Ja korraliku mootori kannatab ka 2900-3000p/min. välja keerata(järgi proovitud
). Sellises konditsioonis russ peaks juba ca 70km/h kätte saama.
). Enam nii ei tee
.
CORRADOg60 Kirjutas:andris Kirjutas:Kas neil ülekandeid pole muudetud? Tolles Discovery-reklaamis nad tundusid küll kohati lausa lendavatRussil ülekannet väga lihtne muuta. Vahetatakse vahekastis kiirendi/aeglusti (tegelikult otse/aeglusti) hammakad teiste vastu (otse/kiirendi). Ja korraliku mootori kannatab ka 2900-3000p/min. välja keerata(järgi proovitud). Sellises konditsioonis russ peaks juba ca 70km/h kätte saama.
![]()
Ise nooruses sattunud politsei huviorbiiti, kuna mu MTZ-82 arendas nende radari arust 30-ne alas 49km/h(lihtsalt pumpa keeratud). Enam nii ei tee
.
sander1231 Kirjutas:CORRADOg60 Kirjutas:andris Kirjutas:Kas neil ülekandeid pole muudetud? Tolles Discovery-reklaamis nad tundusid küll kohati lausa lendavatRussil ülekannet väga lihtne muuta. Vahetatakse vahekastis kiirendi/aeglusti (tegelikult otse/aeglusti) hammakad teiste vastu (otse/kiirendi). Ja korraliku mootori kannatab ka 2900-3000p/min. välja keerata(järgi proovitud). Sellises konditsioonis russ peaks juba ca 70km/h kätte saama.
![]()
Ise nooruses sattunud politsei huviorbiiti, kuna mu MTZ-82 arendas nende radari arust 30-ne alas 49km/h(lihtsalt pumpa keeratud). Enam nii ei tee
.
MTZ jookseb ilma pumba pealekeeramisetagi kiiruse 45-50 km\h
gruppen Kirjutas:Muidugi võimalus on, et siin mõeldakse hoopis seda uuemat kuue pütast russi (selle nullist sajani aega ega tippkiirust ma ei tea) aga see pole muidugi sama mis vanad mudelid.
Kui varasemates videotes domineerivad vabalthingavad masinad, siis selles videos peaaegu kõik juba turboajastusse astunud...