12-12-2008, 00:40 AM
Kas keegi teab,kas Pärnus on kuskil võimalust lasta rullikute peal mitte vedava silla ratast ringi lasta,et kuulda millise ratta laager teeb mürinat.
xyzwt Kirjutas:Mõistlik oleks omale selgeks teha, kuidas käib laagrite klassifikatsioon -jne blä blä blä
stihl Kirjutas:Aga ma ei julge enam seda avaldada, sest vabalt tuleb mingi vend, kes väidab, et "Laagritel on ka erinevad täpsusklassid jne" , eriti nõukaajal...Nii ta oli ja see pole mingi venna väljamõeldis. Suisa vist 6 täpsusklassi oli, kui õieti meelde jäänud.
Ja teemaalgataja jääb vastuseta.
Ranno Kirjutas:Võibolla leidub mõni lihtsameelne kes on õnnelik kui laager vahetatakse garantiiajal tasuta. Minu jaoks tähendab see hoobilt auto kvaliteedi ja väärtuse langust. Ka juttude põhjal. Järgmine kord ma sellist autot enam ei osta. Ja kuigi ma olen n.ö mitmenda ringi autode kasutaja siis see oli kohe üheks tingimuseks, mis mõne automargi välistas. Edu müügimeestele! Aga paljude jaoks on ilu ja värv määravam kui koostamise kvaliteet.Neid "lihtsameelseid" on küll ja küll. Paljud liisingufirmade kasutusrendi vms kliendid just sellest juhinduvadki. Enne garantiiaja lõppu või lõpus antakse masin tagasi ja võetakse järgmine uus. Remondi eest ise maksma ei pea...
vant Kirjutas:Kurvis peaks olema hästi kuulda, kui välisküljele suurema koormuse langedes laager rohkem undama hakkab.