28-05-2023, 13:19 PM
Sellest määrimisest juba mitu head aastat möödas ja nüüd töötab nagu peab ja kasutus sagedus endine...
(28-05-2023, 12:56 PM)Daff Kirjutas:Mulle Stokkeri remondivana tagant toast õpetas, et alati tuleb voolikust/peast surve maha lasta, kui peale tööd seisma jääb. Varemal ajal olla alates K5 metallist peaga olnud, viimast ostes miski 5...7a tagasi nimetati juba plastikut. Ju see siis surve alla jäädes kuidagi ikkagi ajaga deformeerub. Aga klapp on tahtnud jah määrimist eelmistel, viimane K5 on täitsa toiminud.(28-05-2023, 12:04 PM)muska71 Kirjutas: Kärheri puhul paneb mind imestama nende kvaliteedi tase,sest mul täiesti hobikasutus ja harva kasutan ja isegi garantii aega ei suuda klapp vastu panna ja ilmselt tehasest juba kuivalt kokku...Rikki lähevadki need pillid mida harva kasutatakse.
(26-05-2023, 10:04 AM)v6sa Kirjutas: "Meie kaupmees" ei hakka muutma karbile kleebitud numbreid. Hiinlane aga kleebib seda, mida telliti. No poolakad tellisid 300 A.
300 A tuleks 3520 W (mida saab 16 A 220 V pealt kätte) teoreetiliselt välja alles pingel 11,7 V. Kadusid arvestamata
Samas saab minusugune pühapäevakeevitaja sellega (mul on samasugune noname, aga punane) asjad kokku küll, seega milles probleem? Hinda ju ei ole. Masina taha tulemus enamasti ei jää, oskusi on puudu.