Postitused: 248
Teemad: 52
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
Milleks vaja selles teemas postitused lukustada ? Mina tahan oma m400 -le varuosi osta ja siis selletõttu iganädal tee uus teema, mõttetu ju. Olen täitsa kindel ,et ostu-müügiteemad saab täitsa läbuvabalt lahentada nagu mõnes magriklubis, ilmselt ei taha moded liigset tööd ( või surutises koondatud )
M: Skoda Felicia 1995 osadena.
Postitused: 773
Teemad: 568
Liitus: Dec 2002
Maine:
36
Kas sa kujutad ette, mis juhtuks siinse foorumiga, kui kõik soovijad hakkaksid oma ostu- või müügikuulutusi iga nädal taas- või ülepostitama? See foorum upuks teabesse ja see oleks lubamatu!
Meil kõigil on ju detaile, mida me taga otsime ja osalt pikki aastaid. Sinul Alma (400) osad, minul nt ÖWA abimootori summuti ja kütusepaak ning JLO F 48 abimootori karburaator. Aga teine osapool leiab need ju ka otsingust üles.
Seepärast oleme võtnud hoiaku, et kuulutust võib postitada siia ÜHE korra juhtumi kohta. Koos selliste klauslitega, et kui tõsiteaduslikul restaureerijal ei ole tõesti õnnestunud aasta või mõne aasta jooksul mingit detaili leida, siis võib postitada uuesti. Aga mitte varem.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, alates 18. maist oleme avatud L,P 11-18
Postitused: 1,157
Teemad: 245
Liitus: Jan 2003
Maine:
8
Aga mina kasutaks teema ära ning küsiks - aga kuhu on kõik huvitavad uunikumite müügipakkumised on kadunud?
Mõtlen eelkõige heas korras restaureeritud sõidukid - adekvaatse hinnaga. Vahepeal rippus kümmekond selliseid netis üleval.
Kas arvatakse, et kuni meil MaSu on, siis nii kui nii keegi midagi ei osta, ning selle tõttu ei kulutata?
Või kõikidel omanikel läheb ülihästi?
Dodge WC52 1943; Buick Century Riviera 2D 1955; Volga M21i 1960; Cadillac Fleetwood Brougham 1967; Jensen Interceptor MK1 1967, Rover P5B Saloon 1973; Mercedes 280S W116 1977, Volga GAZ-24 V6 Konela 1976
Autod ja blogi.
Postitused: 36
Teemad: 24
Liitus: Mar 2008
Maine:
0
Parimat,
Valdo
kogun vanaaegseid jalgrattaid ja nende jäänuseid/osi suvalises seisus
hetkel on mu erakogus neid kokku ligi 200 (koos abimootoriga isenditega)
Aga selline kiri iga postituse lõppu sobib või,see ka ju ikkagi reklaam.Kui ma panen iga postituse lõppu.
Parimat
Muidu müün jalgratta abimootoreid.Alles on veel mõned.Tegu siis vene võrri klooniga.http://tallinn.olx.co.ee/uued-mootori-komplektid-48-ccm-iid-25300299
Postitused: 1,675
Teemad: 188
Liitus: Sep 2001
Maine:
16
Oma signatuuris võid müüa osta vahetada - mida iganes, kuuluta seal või maailma lõppu... Hea tava reeglitega peaks siiski signatuur kooskõlas olema.
Nipp selles ongi, et teed müügiteema ja paned lingi oma signatuuri...
Postitused: 2,221
Teemad: 77
Liitus: Oct 2001
Maine:
6
21-04-2009, 11:46 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-04-2009, 11:46 AM ja muutjaks oli
pppp.)
Kui postitused muidu asjalikud ja sisukad on, siis ei tee keegi paarist allkirja-reast probleemi.
Postitused: 1,387
Teemad: 316
Liitus: Jun 2005
Maine:
7
miks ma seda alamfoorumit enam leida ei suuda?
Postitused: 3,696
Teemad: 114
Maine:
36
(10-08-2009, 12:44 PM)pannkook Kirjutas: Küll aga on müügifoorum tegelikkuses täis igatsugu sitta. Panin siis oma kuulutuse ka sellest ajendatult üles, aga võta näpust. Mõnele reeglid kehtivad mõnle mitte
Su järeldust mõjutab ilmselt see, et oma s*tt ju ei haise. Kolmandatel osapooltel on sellest törts lihtsam aru saada
teemasse pöördudes ja nn seedetrakti analoogiaga jätkates võiks turuplatsi kommenteerimise lõpetamist nimetada "verbaalse kõhulahtisuse profülaktikaks". Selliseks suht tõhusaks
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 1,387
Teemad: 316
Liitus: Jun 2005
Maine:
7
Küsimus.
Miks mul sisselogituna ei ole vanatehnika turg rubriiki, väljalogituna on aga olemas???
teistel tundub, et seda viga pole.
mõni mode üritab nalja teha jälle?
Postitused: 228
Teemad: 102
Liitus: Dec 2006
Maine:
1
Vabandust, et teemat solgin aga tekkis küsimus, miks mu uazi kuulutus juba teist korda ära kustutati? Kõik on ju reeglite kohane, kontakt, asukoht jms oli olemas !
Vabandused, ei hakanud uut teemat seepärast tegema.
Otsin Türil olnud jalgratta poest ,,Raidaru,, pilte ja jutustusi!
Tulihingeline asjaarmastaja retro ralli teemal !
Maine:
1
Ega ta nüüd päris tänapäevane ka enam pole...
Aga aitab teema risustamisest.
Postitused: 3,696
Teemad: 114
Maine:
36
(12-08-2009, 14:38 PM)vilkar. Kirjutas: Kõik on ju reeglite kohane, kontakt, asukoht jms oli olemas !
ei olnud reeglitekohane - hinda ei olnud. Tegemist ei ole nii unikaalse asjaga, millele hinda raske mõelda oleks või mille hind kujuneks huvilisele otsa vaadates...
aga Dad-i viide on kah õige - vanatehnika turuplats on nn meinstriimtehnika osas vanematele kulguritele, kui 20a. Alates 1985 selle nimega ("uaz3151") tootmises olev ning ilmselt tänaseni toodetav dokumentideta ning mittekomplektne masin on paraku pigem põllurallikas, kui vanatehnika...
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Maine:
1
Selge, sain oma vastuse. Mõistan täitsa ja olen sellega leppinud.