25-09-2003, 21:42 PM 

kui võrr on katki.Summuti ühendustoru kuskilt ei saa. :???(muudetud)
:???(muudetud)

kui sul on võrriga suured plaanid sõita või ilu pilliks teha ,siis tee  korda,muidu ei tasu
 kui sul on võrriga suured plaanid sõita või ilu pilliks teha ,siis tee  korda,muidu ei tasu

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: InkuEi, mul on vaja sumpsi ühendustoru
Hmm,võibolla viljandi turult homme-laupäeval leiad võrrile leegika..Kui seal pole,las tellivad.Mulle need vanamehed seal pakkusid leegikat+Sumpsi 100-eeki.Uued olid.Pidasin kalliks.Gaasitrossi uuri motopoodidest.Võrr tee korda,eht aparaat!
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: ivar130Mul on kahjuks pikk sumps
kas sul on lühike sumpa???
kui on lühike siis võin sulle 1 leegika müüa aga ma elan paides ja järgi pead ise tulema(sinu valik).(võibolla annab orgunnida pika sumpa leegitoru kah)...

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: InkuTavalisest turult või mingilt teiselt turult?
Hmm,võibolla viljandi turult homme-laupäeval leiad võrrile leegika..Kui seal pole,las tellivad.Mulle need vanamehed seal pakkusid leegikat+Sumpsi 100-eeki.Uued olid.Pidasin kalliks.Gaasitrossi uuri motopoodidest.Võrr tee korda,eht aparaat!
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: mafia000
kui võrr on katki.Summuti ühendustoru kuskilt ei saa.Magneeto on katki ja gaasiandjat ei ole.:???

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: mafia000
kui võrr on katki.Summuti ühendustoru kuskilt ei saa.Magneeto on katki ja gaasiandjat ei ole.:???

Tule Pärnusse saad mu käest töötava süütemehnaismi ja summuti (suure). Saad tagavara mootori ja raami ka kaasa 150.- eeku
 Tule Pärnusse saad mu käest töötava süütemehnaismi ja summuti (suure). Saad tagavara mootori ja raami ka kaasa 150.- eeku
	Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Inku

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Hõljuk
Viljandi turul müüakse võrrijuppe vaid laupäeviti,ma isegi olin mõni aeg tagasi pidev külaline seal.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Hõljuk
Ei löö ette,kus see Turu 6 on?Kas Foori pood või Auto-Moto?Auto-Motot soovitan küll kõigile,ise olen sealt oma kõigile sõidukitele,võrrist Mosseni uusi juppe saanud:bounce