Postitused: 441
Teemad: 45
Liitus: Jan 2004
Maine:
5
Huvitab, kas Eestis on firmasid, kes tegelevad tehniliste kummitoodete valmistamisega ... puksid, lõõtsad, membraanid jne. Googeldamisega ei jäänud nagu midagi asjalikku silma.
Maine:
5
Alts:
Respekt onule, aga nii primitiivset asja ei otsi. Euroopas on kummitööstust piisavalt, aga mulle sobiks pigem personaalne lähenemine.
Postitused: 85
Teemad: 3
Liitus: May 2008
Maine:
0
24-12-2009, 00:24 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-12-2009, 00:26 AM ja muutjaks oli
sõidan saaniga.)
Tootjaid on päris palju. Sõltub mida sa saada tahad.
Võin siin siis suure saladuse avaldada, et volvode ja saabide amordi läbilöögi puksid on eestis tehtud, samuti paljude autode ukse kummi lullad mis vastu ust käivad ust sulgedes. Samuti rootsi ja soome veoautode roolivõimendi nö käigu piiraja puksid, ja igasugu lõõtsad ja membraanid ka, millede otstarvet ma parasjagu ei teagi, valik on lai. Üksnes Tartu ümber on kuskil 4-5 tehast mis selliste toodetega tegelevad.
Väike soovitus veel, googeldades otsi mitte toote nimetuse vaid materiali järgi, millest toode tehtud.
huvitav, miks alati autot lahti võttes ja kokku tagasi pannes nii palju juppe üle jääb...?
Postitused: 3,008
Teemad: 35
Liitus: Sep 2006
Maine:
139
Trelleborg näiteks avas tehase.
Postitused: 854
Teemad: 159
Liitus: Feb 2005
Maine:
2
Endine Kose EPT vulkimise tsehh, minu teada aastaid tagasi töö käis, vanal ajal ei osanud sealse toodangu suhtes midagi halba öelda.
Maine:
5
Tänud asjalike kommentaaride eest.
Urmase mainitud Hevea tundub hästi sobivat, üritan peale aastavahetust meeste jutule minna.
Postitused: 94
Teemad: 5
Liitus: Jul 2007
Maine:
7
Heveal asub tootmine(või osa sellest) Lääne-Virumaal Pajustis.