Postitused: 10,751
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
131
Kas kellegi foorumikasutajatest on MF-70 lumefreesi kohta kirjandust? Mul oleks hädasti vaja näha võllide-laagrite paigutust (ja ega varuosade numbridki mööda külge maha jookse).
Mul õnnestus enda omal ülekanne laiali lasta ja nüüd on kange tahtmine see osadeks võtta. Aga ei taha mitte alluda mõistlikule jõule... Enne tõsise vägivalla rakendamist tahaksin veenduda, et kusagil mõni varjatud polt või tihvt elu huvitavaks ei tee...
Maine:
131
Alloo...
Nädalavahetus on ees, oleks aega selle asjaga tegelda. Aga enne suure haamriga (mis näikse olevat ainus asi, mida see ülekanne mõistab) kallaleminekut hõikan veelkord pildimaterjali järele.
Postitused: 254
Teemad: 15
Liitus: May 2006
Maine:
1
Kas freesil ise pole mingit marki, mudelit või nimetust... lihtsalt "MF'iga kaasas käivat lumefreesi" otsida on suht keeruline.
Maine:
131
Vot kui ma seda teaks, siis ei hädaldaks siin... Ilmselt on olnud kunagi kleeps peal, kuid nüüd on vaid üks kahtlase olemisega plaat järgi. Ja seal pole mitte miskit kirjas.
Kui keegi oskab öelda, siis võib siia kirjutada, mida ma üldse pean interneedusest otsima...
Postitused: 2
Teemad: 0
Liitus: Jan 2010
Maine:
0
kui katki on mf ja lumepuhuri vaheline reduktor,siis seal on mf poolses otsas kahe laagri vahel ka rõngassplint ees.pead saama esimese laagri ära,et saaks eemaldada splint.
Postitused: 1,198
Teemad: 66
Liitus: Jun 2004
Maine:
5
Ega kellelgi pole müüa seda vahereduktorit?
Postitused: 79
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
0
Tere!
Kas said lumepuhuri korda? Mul peaks kusagil sahtlis lumepuhuri tehnilinepass olemas olema. Kui vaja võin üles otsida. Mark sel puhuril on FS-75.
Tahtsin ka hakata täna lund puhuma, aga traktor andis otsad, süütega midagi juhtus
Maine:
131
Ei ole saanud. Kui päris aus olla, siis on olnud kiiremaid asjatoimetusi... (näiteks saskale tera installimine).
Kas selles raamatus on näiteks mõni pilt, veel parem, kui koos varuosaloeteluga...
Toru marineerib õlisegus... Peakski kaema, kas nüüd on lammutamisel rohkem õnne...
Maine:
131
Hiigelsuur tänu.
KAs selles raamatus on mingi vihje, kuidas peaks reduktori lammutamisele lähenema? See oleks abiks.
Postitused: 79
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
0
16-02-2010, 20:28 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-02-2010, 20:30 PM ja muutjaks oli
kaller.)
Ei seda küll kirjuta kust otsast lahutama hakata. Vaja läheb igasugu pikki ja peeneid tõmmitsaid, ega ta muidu hargnema hakka. Äkki on mõlema võlli otsas vint sisse puuritud, et saab poldiga välja tirida? Kusagil on midagi taolist silma hakanud