virtual tuning

virtual tuning

selline küss , kellel oleks võimalik virtual tuningut teha võiks mind aidata. auto oleks gaz 24 värv võiks olla pärla punane, kahe ukseline, mingid norm valud ja vähekene madalamaks lastudSad

Bmw 750 ILA Highline 1992
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: k2rpman
virtual tuning

selline küss , kellel oleks võimalik virtual tuningut teha võiks mind aidata. auto oleks gaz 24 värv võiks olla pärla punane, kahe ukseline, mingid norm valud ja vähekene madalamaks lastudSad

leia mulle yks pärla punane gaz 24 kylg vaates ning ma teen sulle ära Smile
Vasta

kurat küll. mu enda oma hõbedane .aga äkki annab kuidagi niimoodi teha et saaks pärla punase. pildi saad siis kui maale jõuan,aga millal see juhtub...........:???

Vasta

Palun väga! Big Grin
[Pilt: AirRideGaz24.gif]
Vasta

Puhkeasendis ka siis:
[Pilt: Slam.jpg]

Ja võrdluseks originaal:
[Pilt: Orig.jpg]
Vasta

kõik on tore ja ilus ....aga nii väiksest pildist ei saa mitte midagi järeldada kahjuks .......

Kui fantaasiat natuke kasutada ja mõelda siis katuse peaks ka madalamaks laskma sest mudu jääb nõmedana
Vasta

Katuse madalamaks laskmine sobib üldjuhul vanematele ja ümaramatele autodele (suurtele ameerikamaa laevadele, äärmisel juhul ka päris vanadele a´la Ford T jms). Uuematel ja kandilisematel autodel ausalt öeldes ei soovitaks sellega jamada - kindlasti paneb inimesed järgi vaatama, aga midagi eriti head sealt ei tule. Volgaga ei teeks ma seda kohe kindlasti - isegi see 2-e ukseliseks tegemine tundub natukene mõtetu, kuna volga ju suht suur auto. Ilusad veljed ja põhi natukene madalamaks oleks minu arvates ideaalne + loomulikult hästi korralik värv ja ilusad kroomosad. Mitte midagi üleliigset!

Tsitaat:kõik on tore ja ilus ....aga nii väiksest pildist ei saa mitte midagi järeldada kahjuks .......

:lol pildid ei olegi mõeldud tööjoonisteks k2rpman´ile:lol
Vasta

[quote]Niimoodi kirjutas: Darkstalker
Katuse madalamaks laskmine sobib üldjuhul vanematele ja ümaramatele autodele (suurtele ameerikamaa laevadele, äärmisel juhul ka päris vanadele a´la Ford T jms). Uuematel ja kandilisematel autodel ausalt öeldes ei soovitaks sellega jamada - kindlasti paneb inimesed järgi vaatama, aga midagi eriti head sealt ei tule. Volgaga ei teeks ma seda kohe kindlasti - isegi see 2-e ukseliseks tegemine tundub natukene mõtetu, kuna volga ju suht suur auto. Ilusad veljed ja põhi natukene madalamaks oleks minu arvates ideaalne + loomulikult hästi korralik värv ja ilusad kroomosad. Mitte midagi üleliigset!

mhmh...sellega olen nõus täiesti . Kuid kaheukselisel jääb mudu nõmedana see tagumine kyljeaken .....kuidagi liigasuureks ning jätab mulje et auto on lyhike jne
Vasta

tegelt mul oligi mõte katust ka nati madaldada. ja nüüd vaatan et peaks oma idee täide viima sest kaheukseline volga ikka tegija välja nägemisegaCool huvitv milline võiks välja näha kahe ukseline picup volga :??? keegi võiks tegeleda asjaga

Vasta

Milline on 2D Volga? Pole näinud, pole kuulnud.

Asp.
Vasta

Darkstalker ! :o
Ilus töö:o
Kas Sa saaksid panna ka pildi 4 uksega kerest, mis madal ja nende suurte velgedega
OT kus oleks võimalik näha Sinu kätetööd?
või vähemalt seda pilti suts suuremalt, mis Sul avataris on:yes
Vasta

[Pilt: Slam2.jpg]
[Pilt: Slam3.jpg]
[Pilt: Slam4.jpg]
Tsitaat:mhmh...sellega olen nõus täiesti . Kuid kaheukselisel jääb mudu nõmedana see tagumine kyljeaken .....kuidagi liigasuureks ning jätab mulje et auto on lyhike jne

Tagumine küljeaken ei jää liiga suureks, kui esiust pikendada (mida peab igal juhul tegema, kui 2-e ukseliseks teha - muidu jääb tõesti silma riivama)

OT: Minu töid võib näha põhiliselt minu arvutis...Smile Avatar
Vasta

VÄÄÄÄÄÄÄGA ÐHEFF:o :o :o :o
Vasta

kuule darkstalker äkki viitsid väikese töö veel teha . nimelt picup volga kahe ukseliseks katust ja kere madalamaks ñing mingid norm valudCool mulle hakkab see meeldima peab vist oma volga leivategija metsiku käe alla panema:keersilmWinkCool:bounce

Vasta

picup volga :keersilm möh? äkki mõtled universaalkere... sestet ma küll ei ole näind kastiga volgat veel... ma ei tule nokkima ega midagi ma lihtsalt proovin selgust tuua, kas tehgelikult on ka olemas selline ?

I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Vasta

ok siis universaal kerega volga siisWink

Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: mopeedur
picup volga :keersilm möh? äkki mõtled universaalkere... sestet ma küll ei ole näind kastiga volgat veel... ma ei tule nokkima ega midagi ma lihtsalt proovin selgust tuua, kas tehgelikult on ka olemas selline ?
Kastiga volga täitsa olemas.Asi sellles et Suure kodumaa Laiades avarustes tegutses mingi ettevõttekene kes neid vorpis .Taguots meenutas Erazi ja tagaukse keskelt oli volga pooleks lõigatud.Pärnu KEKis(vist) oli selline ja vedas asju. Tüübi nimi oli \" Lehkovoi gruzovoi avtomobil dlja selskohozjaistvennõi promõshlennosti\"
st kergeveoauto põllumajanduse tarbeks.
Kes rohkem teab andku teada.Minu inff lõppes sellega siin.
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: k2rpman
kuule darkstalker äkki viitsid väikese töö veel teha . nimelt picup volga kahe ukseliseks katust ja kere madalamaks ñing mingid norm valudCool mulle hakkab see meeldima peab vist oma volga leivategija metsiku käe alla panema:keersilmWinkCool:bounce
Kas sa MB 124 kerega picupit oled näinud?
Esiots on sama sõidukaga ja tagaklaas kaldega toodud kabiini tagaumiseks seinaks koos mütsiriiuliga. Küljed ikka MBlikud ja taga universaali tuled.
Mõtled miskit sellist?
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: agaa
Esiots on sama sõidukaga ja tagaklaas kaldega toodud kabiini tagaumiseks seinaks koos mütsiriiuliga. Küljed ikka MBlikud ja taga universaali tuled.
Mõtled miskit sellist?
Neid (vist) mingi Taani virma tegi, olen kunagi miskises ajakirjas nännu.
Netis otsimine pole kahjuks tulemusi andnud.
Hea nägi välja küll.
Vasta

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Jansa
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: agaa
Mõtled miskit sellist?
Neid (vist) mingi Taani virma tegi, olen kunagi miskises ajakirjas nännu.
Netis otsimine pole kahjuks tulemusi andnud.
Hea nägi välja küll.
Mobile.des müüdi kevadepoole.Kenake oli tõesti:rull:rull
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne