Postitused: 625
Teemad: 49
Liitus: Sep 2003
Maine:
1
virtual tuning
selline küss , kellel oleks võimalik virtual tuningut teha võiks mind aidata. auto oleks gaz 24 värv võiks olla pärla punane, kahe ukseline, mingid norm valud ja vähekene madalamaks lastud
Bmw 750 ILA Highline 1992
Maine:
1
kurat küll. mu enda oma hõbedane .aga äkki annab kuidagi niimoodi teha et saaks pärla punase. pildi saad siis kui maale jõuan,aga millal see juhtub...........:???
Darkstalker
Registreerimata
Palun väga!
Darkstalker
Registreerimata
Puhkeasendis ka siis:
Ja võrdluseks originaal:
Postitused: 784
Teemad: 63
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
kõik on tore ja ilus ....aga nii väiksest pildist ei saa mitte midagi järeldada kahjuks .......
Kui fantaasiat natuke kasutada ja mõelda siis katuse peaks ka madalamaks laskma sest mudu jääb nõmedana
Darkstalker
Registreerimata
Katuse madalamaks laskmine sobib üldjuhul vanematele ja ümaramatele autodele (suurtele ameerikamaa laevadele, äärmisel juhul ka päris vanadele a´la Ford T jms). Uuematel ja kandilisematel autodel ausalt öeldes ei soovitaks sellega jamada - kindlasti paneb inimesed järgi vaatama, aga midagi eriti head sealt ei tule. Volgaga ei teeks ma seda kohe kindlasti - isegi see 2-e ukseliseks tegemine tundub natukene mõtetu, kuna volga ju suht suur auto. Ilusad veljed ja põhi natukene madalamaks oleks minu arvates ideaalne + loomulikult hästi korralik värv ja ilusad kroomosad.
Mitte midagi üleliigset!
Tsitaat:kõik on tore ja ilus ....aga nii väiksest pildist ei saa mitte midagi järeldada kahjuks .......
:lol pildid ei olegi mõeldud tööjoonisteks k2rpman´ile:lol
Postitused: 784
Teemad: 63
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
[quote]Niimoodi kirjutas: Darkstalker
Katuse madalamaks laskmine sobib üldjuhul vanematele ja ümaramatele autodele (suurtele ameerikamaa laevadele, äärmisel juhul ka päris vanadele a´la Ford T jms). Uuematel ja kandilisematel autodel ausalt öeldes ei soovitaks sellega jamada - kindlasti paneb inimesed järgi vaatama, aga midagi eriti head sealt ei tule. Volgaga ei teeks ma seda kohe kindlasti - isegi see 2-e ukseliseks tegemine tundub natukene mõtetu, kuna volga ju suht suur auto. Ilusad veljed ja põhi natukene madalamaks oleks minu arvates ideaalne + loomulikult hästi korralik värv ja ilusad kroomosad. Mitte midagi üleliigset!
mhmh...sellega olen nõus täiesti . Kuid kaheukselisel jääb mudu nõmedana see tagumine kyljeaken .....kuidagi liigasuureks ning jätab mulje et auto on lyhike jne
Maine:
1
tegelt mul oligi mõte katust ka nati madaldada. ja nüüd vaatan et peaks oma idee täide viima sest kaheukseline volga ikka tegija välja nägemisega

huvitv milline võiks välja näha kahe ukseline picup volga :??? keegi võiks tegeleda asjaga
Postitused: 5,969
Teemad: 756
Liitus: Apr 2002
Maine:
40
Milline on 2D Volga? Pole näinud, pole kuulnud.
Asp.
Darkstalker ! :o
Ilus töö:o
Kas Sa saaksid panna ka pildi 4 uksega kerest, mis madal ja nende suurte velgedega
OT kus oleks võimalik näha Sinu kätetööd?
või vähemalt seda pilti suts suuremalt, mis Sul avataris on:yes
Darkstalker
Registreerimata
VÄÄÄÄÄÄÄGA ÐHEFF:o :o :o :o
Maine:
1
kuule darkstalker äkki viitsid väikese töö veel teha . nimelt picup volga kahe ukseliseks katust ja kere madalamaks ñing mingid norm valud

mulle hakkab see meeldima peab vist oma volga leivategija metsiku käe alla panema:keersilm

:bounce
Postitused: 380
Teemad: 10
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
picup volga :keersilm möh? äkki mõtled universaalkere... sestet ma küll ei ole näind kastiga volgat veel... ma ei tule nokkima ega midagi ma lihtsalt proovin selgust tuua, kas tehgelikult on ka olemas selline ?
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Maine:
1
ok siis universaal kerega volga siis