31-03-2020, 12:23 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 31-03-2020, 12:30 PM ja muutjaks oli stretch.)
"Õli omaduste kadumist", mida seal Stokkeri artiklis esitatakse kui fakti, ei ole kahjuks ise täheldanud. Pigem on tundunud seisnud segu alati rasvasem, sest osa bensiini on ilmselt ära auranud. Tavaliselt on see löga kevadeks mõne düüsi ära ummistanud, seekord aga mitte.
Ma ei kahtlegi, et 5 kuud seisnud segubensiini määrimisomadused võivad halvenenud olla, aga see "ühel hetkel ei pruugi sellisel bensiinil üldse mingeid määrdeomadusi enam olla" tundub küll veidi utreeritud väitena.
Ma ei kahtlegi, et 5 kuud seisnud segubensiini määrimisomadused võivad halvenenud olla, aga see "ühel hetkel ei pruugi sellisel bensiinil üldse mingeid määrdeomadusi enam olla" tundub küll veidi utreeritud väitena.