26-05-2011, 09:08 AM
Minu grillpann on tehtud 4mm mustast materjalist(läbimõõt oli vist 600 või 650mm) ning toimetab tõesti väga hästi. Uuena kasutusele võttes tuleb esimese asjana pesta korralikult ning siis tavalise mageda seapekiga läbi kärsatada - tekitab õige pinna pannile. Siis pesta uuesti ning võiks veel kassile-koerale paar tükki pekki praadida ning ongi valmis omale kasutamiseks. Söök kinni ei hakka, kui kasutada mõistlikult rasvainet(searasv, õli), peale kasutamist puhastada söögijääkidest, kuid sooja veega pesta ENNE uuesti kasutamist, kuna vana rasv kaitseb panni niiskuse jms eest. Minu isiklikuks lemmikuks on selle panniga tehes SUURED pannkoogid hakkliha ja sibulaga ning muidugi ka kartul, kuid valmistada saab kõike sellega.