Kuna ühes teemas avaldati arvamust, et võiks kirjutada rohkem sellistest "emutsionaalsetest" asjadest, et mis täna jälle juhtus...jne, siis...
Juhtus nii, et käis näitusel keegi ksf! Armex, vist 13-ndat korda, pole lugenud, aga enamuse ajast on ta tõmbekeskuses Türil, va kui pole just Lätis, Poolas või...mis koht see oligi, väike asula Türi suurvalla ääres, no ei tule meelde
.
Seekord käis ta näitusel pulmaaastapäeva tähistamas. No Armexi me teame, põhimõte selline, et tsiklid ja vein olgu vana, naine aga noor!
Ühesõnaga - õlu on nüüd otsas!
Ise püüdsin küll lgp. Armexi takistada, lasin hulga Sorge tehtud kesvamärga torustikust läbi, aga olukorda päästa ei õnnestunud - puntš on tühi!
Lisaks püüdis ksf! Armex veel teha üldistusi ja süüdistada türalasi valetamises ja petmises, seda pelgalt minu näite põhjal! (kusjuures olen ju tegelikult Lõuna - Harjumaalt, ehk nagu moodsal ajal kombeks - Raplamaalt sirgunud vägimees). Et mina olla lubanud ja mida kõike juba 2 aastat tagasi vandunud jne...No ega minul ka hobuse pea otsas ei ole, et kõike jõuan meeles pidada! näiteks ei tulnud mul peale DKW näituse avamise järgsel ööl ärgates meelde, kuidas ma koju olin jõudnud - kõndides, roomates, autoga tooduna vms. Tervitused siinkohal ksf! Näkisepale ja küsimus, kas see läbipaistev jook seal karafinis - kas see oli ikka "best before", igatahes "after" oli küll üsna hull olla? Kas kassiahastusest olete kuulnud? No vaat, teie olete kuulnud, aga minul oli! Ja luban siinkohal veel, see on viimane näitus, millele mina oma väikese kõvera näpu külge panen!
Kokkuvõttes - mis siis juhtus? Õlu on otsas, näitus veel pühapäevani lahti! laupäeval on veel Türil kole lihakõrvetamise üritus teoksil, samas näituse kõrval. Kui ise ei viitsi tulla (õlu otsas), siis soovitage tuttavatel omnivooridel ja lihasööjatel ka DKW asja tutkida!
Selline tõestisündinud lugu juhtus siis täna Türil! Ja las nüüd ksf! Armex kirjutab, mis tema asjast arvab, ja ärge teda uskuge! Ja ärge mind ka uskuge, aga õlu on igatahes otsas. Ja kui ei usu, tule kontrolli!
Ah jaa, see üritus on Grillfest ja väike asula türi kõrval, kus ksf! Armex resideerub, see on Võhma Lihakombinaat, ei, vist oli Tsiklikombinaat?