Mis auto jupp?

Tere!

Jälle panen mõistatamiseks ühe mulle tundmata auto tulevõru.

[Pilt: 1990148777bfb4_l.jpg]

[Pilt: 19901495cb6821_l.jpg]

Kui kellegil vaja sellist asja,andku aga julgelt märku.

T.
Vasta

Mina ei tea!
Aga alustaks maailmaparandamist (foorumiparandamist?) siis Sinust, Toomas! Teema pealkiri ei päde. On vale! Ebainformatiivne! Kuigi mind autod peaaegu üldse ei huvita, kuna on tehnika arengu tupiktee, mõttetu haru, siiski pean vajalikuks sekkuda. Kas on raske kirjutada midagi selles stiilis - mis tule võru? vms. Äkki ei olegi "auto jupp", ehk on bussi küljest? Võtad 20 aasta pärast foorumi selle identifitseerimise lk lahti, vaatad, et keegi T.T. T. Poeg on küsinud mingi auto jupi kohta, mõtled, et äkki on selle Opeli käigukasti kohta midagi, klikid ja ootad ja lõpuks tuleb mingi plekilitakas või ei tule sedagi - no on seda vaja? Tulevõru teemat ei hakkaks normaalne inimene üldse näppimagi ja laseks rõemsalt üle.
Saad aru, võõrale ja nõrga närvikavaga inimesele ei oleks hakanud kirjutama, aga Sinusse on mul usku! Cool
Vasta

(21-11-2011, 22:00 PM)kass Kirjutas:  Mina ei tea!
Aga alustaks maailmaparandamist (foorumiparandamist?) siis Sinust, Toomas! Teema pealkiri ei päde. On vale! Ebainformatiivne! Kuigi mind autod peaaegu üldse ei huvita, kuna on tehnika arengu tupiktee, mõttetu haru, siiski pean vajalikuks sekkuda. Kas on raske kirjutada midagi selles stiilis - mis tule võru? vms. Äkki ei olegi "auto jupp", ehk on bussi küljest? Võtad 20 aasta pärast foorumi selle identifitseerimise lk lahti, vaatad, et keegi T.T. T. Poeg on küsinud mingi auto jupi kohta, mõtled, et äkki on selle Opeli käigukasti kohta midagi, klikid ja ootad ja lõpuks tuleb mingi plekilitakas või ei tule sedagi - no on seda vaja? Tulevõru teemat ei hakkaks normaalne inimene üldse näppimagi ja laseks rõemsalt üle.
Saad aru, võõrale ja nõrga närvikavaga inimesele ei oleks hakanud kirjutama, aga Sinusse on mul usku! Cool

Tead Sõber!
Ma olen eluaeg kirjaoskamatu olnud. Mäletan,kui esimeses klassis tegin oma esimesed varesejalad paberile.....Big Grin

Antud plekilapaka puhul tekkis mul mõte,et see võiks olla mingi mulle tundmatu auto küljest pärineva tagatule võru..... või hoopis teab mis asi. No oli hetkeks mul selline fantaasia.
Vanasti ikka öeldi meie kandis,et küsija suupeale ei lööda........
Sellepärast saigi see lugu üles pandud,et saaks lõpuks teada,mis kuradi plekilapakas see on. Saaks selle lõpuks täie südamerahuga minema visata ja tegeleks millegi targemaga. Aga südametunnistus ei luba mul seda lihtsalt niisama ära visata,sest võibolla on mõnel sõbral seda vaja. Kujutad ette sõber, kui viskaksin ära mõne haruldase massina jupi. Ja järgmine päev tuleb keegi seda minult küsima. Ja siis ma ütlen uhkelt : " Ah viskasin just eile selle sita vanarauda".....

Teema pealkirja tehes ei mõelnud ma hetkekski,et see peaks teistmoodi olema.....kui välja kukkus..... Alati saaks paremini teha. Kuid ma ei leia ka praegu,et pealkiri väga vale oleks...... Nii et sõber Kass,rohkem veini! Veinis on tõde....Big Grin

Vasta

Ära ei tohi visata, see on fakt! Veini kohalt väga rumal nali, häbi peaks olema vana ja haiget inimest narrida! Seda enam, et veini nagu nii ei ole, kui ka saaks tarvitada. Ja nõrk ning haigusest vaevatud organism muidugi januneb õilsa vedeliku järgi... mmm ...vitamiinid, süsivesikud, ...antioksüdandid, etanool, metanooll...vist läksin liiale. Aga pealkiri muuda ära, usu mind, nii on parem! Mina tean!
tervit. Foorumi haige mees.
Vasta

(21-11-2011, 22:39 PM)kass Kirjutas:  Ära ei tohi visata, see on fakt! Veini kohalt väga rumal nali, häbi peaks olema vana ja haiget inimest narrida! Seda enam, et veini nagu nii ei ole, kui ka saaks tarvitada. Ja nõrk ning haigusest vaevatud organism muidugi januneb õilsa vedeliku järgi... mmm ...vitamiinid, süsivesikud, ...antioksüdandid, etanool, metanooll...vist läksin liiale. Aga pealkiri muuda ära, usu mind, nii on parem! Mina tean!
tervit. Foorumi haige mees.

Head paranemist!

Vasta

Ma olen tegelikult vist terve! Aga mõistliku mrhena pakun kompromissi - pane teemaks "mis auto tulevõru" vms! Püüan selgitada lihtsamalt. Leian ükspäev kuurist mingi vana ja lagunenud auto, ikka juhtub. Vaatan gabariitutlesid, pagan, kusagil nagu oleks näinud, üks autol puudu ka veel. Mõtlen, mõtlen, mõtlen veel, pea hakkab valutama, teen veinipurgi lahti, tuleb justkui meelda, et vist automotos oli mingi teema. Panen otsingusse tagatuli, gabariittuli, tulevõru, võrutuli, mitte s..gai. Lappan terve identifitseerimise teema läbi, mõtlen, äkki oli vaba teema all jne. Mõtle kui palju veini läheb! Ega igal ühel ei ole liitrite viisi rohelist veini kodus klaasipesuks ja jahutussüsteemi värskendamiseks. Ega mina ka mingi kirjasepp pole, ikka ka esimeses klassis ja veel vasaku käega, seda tollal ei sallitud, see oli vasakpoolne trotskism ja tuli juurtega välja rebida, sellest veel vähe, et käega kõik värske tindiga kirjutatu laiali tõmbasin ja ära šifreerisin.
Ole ise ka terve!
Ja noored, ärge veini, siidrit jms jama jooge, on ju olemas igasugused tabletid, anti piootikutest alates ja ma ei teagi millega lõpetate...
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne