Postitused: 5,116
Teemad: 212
Liitus: Mar 2005
Maine:
168
21-11-2011, 22:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-11-2011, 22:40 PM ja muutjaks oli
kass.)
Ära ei tohi visata, see on fakt! Veini kohalt väga rumal nali, häbi peaks olema vana ja haiget inimest narrida! Seda enam, et veini nagu nii ei ole, kui ka saaks tarvitada. Ja nõrk ning haigusest vaevatud organism muidugi januneb õilsa vedeliku järgi... mmm ...vitamiinid, süsivesikud, ...antioksüdandid, etanool, metanooll...vist läksin liiale. Aga pealkiri muuda ära, usu mind, nii on parem! Mina tean!
tervit. Foorumi haige mees.
Postitused: 5,116
Teemad: 212
Liitus: Mar 2005
Maine:
168
Ma olen tegelikult vist terve! Aga mõistliku mrhena pakun kompromissi - pane teemaks "mis auto tulevõru" vms! Püüan selgitada lihtsamalt. Leian ükspäev kuurist mingi vana ja lagunenud auto, ikka juhtub. Vaatan gabariitutlesid, pagan, kusagil nagu oleks näinud, üks autol puudu ka veel. Mõtlen, mõtlen, mõtlen veel, pea hakkab valutama, teen veinipurgi lahti, tuleb justkui meelda, et vist automotos oli mingi teema. Panen otsingusse tagatuli, gabariittuli, tulevõru, võrutuli, mitte s..gai. Lappan terve identifitseerimise teema läbi, mõtlen, äkki oli vaba teema all jne. Mõtle kui palju veini läheb! Ega igal ühel ei ole liitrite viisi rohelist veini kodus klaasipesuks ja jahutussüsteemi värskendamiseks. Ega mina ka mingi kirjasepp pole, ikka ka esimeses klassis ja veel vasaku käega, seda tollal ei sallitud, see oli vasakpoolne trotskism ja tuli juurtega välja rebida, sellest veel vähe, et käega kõik värske tindiga kirjutatu laiali tõmbasin ja ära šifreerisin.
Ole ise ka terve!
Ja noored, ärge veini, siidrit jms jama jooge, on ju olemas igasugused tabletid, anti piootikutest alates ja ma ei teagi millega lõpetate...