02-01-2013, 00:20 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-01-2013, 00:23 AM ja muutjaks oli karvik.)
Ahju ust keevitasin TIG keevituse ja roostevaba elektroodiga. Vanamees tegi seda mingi suvalise vene elektroodiga ja mähkis sellele puhast vasktraati ümber. Mõlemad jäid ilusti pidama.
Kütmise kohapealt on vaja õhku anda(vähemalt minu ahjul) selle jaoks, et ka kolde tagumine osa puhtas põleks tahmast. Sama asi ka pealt süütamise kohta. Kui süttib kolepalju kütust korraga siis on korstnast tahm väljas ja lõõrid mustad, mida hakatakse alles puhtas põletama, kui temp üldse sinna maale jõuab.
Seepärast arvan, et eel mainit katsed tuleks teha hooaja, mitte paari päeva või nädala kaupa.
Kütmise kohapealt on vaja õhku anda(vähemalt minu ahjul) selle jaoks, et ka kolde tagumine osa puhtas põleks tahmast. Sama asi ka pealt süütamise kohta. Kui süttib kolepalju kütust korraga siis on korstnast tahm väljas ja lõõrid mustad, mida hakatakse alles puhtas põletama, kui temp üldse sinna maale jõuab.
Seepärast arvan, et eel mainit katsed tuleks teha hooaja, mitte paari päeva või nädala kaupa.
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.