09-09-2017, 12:09 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-09-2017, 12:10 PM ja muutjaks oli honkomees.)
Tsitaat:söed, mille toimeaeg on muu "pulliga" võrreldes väike, ja mille kogus on kah marginaalne.selle väitega ei taha nõus olla, puid põletad 30-40 min, söed kuumutavad ahju 3-4 tundi, siis hakkavad tumedaks tõmbuma. Kui ma ahju kinni panen pärast leegiga põlemise lõppu, siis sütt on seal nii 25-30% puude mahust, no kihi paksus mingi 15 cm.
See sellest liha ahjupottides valmistamisest tulnud tarkus, ikka ca tund peale ahju kinnipanemist paned poti ahju ja pärast kõik ilus ühtlaselt kuldpruun, kohe pannes on liha potis põhja kõrbenud ja pealt hele, st et ahju koldelagi pole selleks ajaks veel piisavalt kuumaks läinud.