Postitused: 3,522
Teemad: 26
Liitus: Dec 2002
Maine:
39
Täi nahad kindlasti pole, täi nahal peaks krae olema.
Aga äkki need on kolm esimest neist seitsmest, mis poliitikud Eesti talumehel seljast on koorinud?
Võimalus on ka, et tegu on ehtsate saatananahkadega, sellisel juhul puha rariteetne kraam ju.
Postitused: 420
Teemad: 4
Liitus: Dec 2011
Maine:
4
Vaat kus tõprad, on ühte nahka jaganud.
Postitused: 424
Teemad: 29
Liitus: Apr 2010
Maine:
1
Meil tõmmati nahk üle kõrvade vist, arvasin ka suuri kaks olema....
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Maine:
1
(13-01-2013, 01:26 AM)IIIFFFAR Kirjutas: (12-01-2013, 22:23 PM)krossifänn Kirjutas: No sellist nahajagamist pole varem kuulnud...ägedam juba kui naljanurgas
AGA...... karu paneb ikka oma teed..
Nii on, jagavad siin karu nahka, kuigi karu alles metsas...ehh, rebjaata....
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Postitused: 1,209
Teemad: 22
Liitus: Dec 2003
Maine:
6
Minu arvates on see noore kirsa nahk. Vanematel isenditel, kelle nahast mugavaid ja vastupidavaid saapaid tehakse, on nahk tugevam ja tumehalli või isegi täiesti musta tooni.
Puruks ja pool pööret tagasi!
Postitused: 2,124
Teemad: 74
Liitus: Jan 2004
Maine:
13
[quote='TALUPOEG TALUJA' pid='299873'
Jaa,kui naised Tallinnas oma uute kasukatega ringi liiguvad,ma ei tea kuidas vihased loomakaitsjad reageerivad. Kui karvad lendavad,siis ei päästa enam ka templite ja tõendite näitamine.....:D
Aga mis sarvedesse puutub,sarvi tehakse siiamaani....:D
[/quote]
Tuleks siis arvatavasti korraldada suurem ühisüritus
"Sarvejooks 2013"
(et kõi soovijad/vajajad legaalsel moel saaks sarved maha joostud)
loll on loll olla.
Maine:
1
Sellest poisist küll head nahka ei tule......