25-01-2004, 02:53 AM
kas mopeedilubasid saab teha ainult ark s?ma lugesin et nõmme noortemajas saab ka neid teha aga pole 100% kindel.....ja kas keegi teab lehte kus on exami sisu üleval??:???
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: HHHkalm
kas mopeedilubasid saab teha ainult ark s?ma lugesin et nõmme noortemajas saab ka neid teha aga pole 100% kindel.....ja kas keegi teab lehte kus on exami sisu üleval??:???
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: HHHkalm
heh mul pole jalgrattalubasidki...:keersilm
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: oldmoped
Võibolla suhtumise asi... aga mina laseks kõik ostetud lubadega ja lubadeta liiklejad (olgu siis mootorratta või autoga) kohapeal ilma hoiatuseta maha kui potensiaalsed mõrvarid.
Ja igale lubadeta rolleri/mopeedimehele teeksin min 10000 trahvi... kuna mopeedidel nagunii liikluskindlustust ju kahjuks ei ole ja enamus neist sõita kah ei oska, siis ei saa kohtumisest sellise mopeeduriga liikluses palju hullemat olla...
Ja samamoodi ootan pikkisilmi, millal politsei võtab midagi ette kõnniteedel sõitvate või ühesuunalisel teel vastassuunas tulevate jalgratturitega.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Taastajakaua sa neid moppi lube tegid .wõi mitu korda käisid .
Mul on alles mopiload tehtudja teada sain et kui jalgratta omad on olemas siis on vaja ainult platsisõit teha. Lõiv oli jah ainult 30 eeku
Aga kui muidu sinna arki lähed ja ütled et sa tahad lube siis sa pead tegema sama raske teooria-eksami nagu autojuhilubadel.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: Qubikma käisin seal ma kyll midagi moppi lubade kohta sealt ei leind või otsisin siis nii sitasti:keersilm
www.ark.ee
seal on olemas kõik võimalik info igasuguste juhilibade kohta
mehed uurige õigetest alllikatest kylajutud ei ole sellex kyll tõsine koht