29-07-2015, 19:57 PM
Hakkab aktuaalseks muutuma õunamahla pressimine.
Plaanis teha mahlapress, kuna kodus vedelemas 3 riga trumlit(korra tekkis paanika, ega vanarauda pole rännanud, kuid õnneks on alles), siis sealt ühe ohverdaks pressi kogumis põhjaks.
Pressi korvi tahtsin teha saarepuust, kuna seda mul riidas 5 ruumi, kuid ega saar mingit lisa maitset ei anna mahlale? Saagides on tal selline mõrkjas lõhn küll, samas puutub mahlaga kokku ainult hetkeks.
Plaanis teha mahlapress, kuna kodus vedelemas 3 riga trumlit(korra tekkis paanika, ega vanarauda pole rännanud, kuid õnneks on alles), siis sealt ühe ohverdaks pressi kogumis põhjaks.
Pressi korvi tahtsin teha saarepuust, kuna seda mul riidas 5 ruumi, kuid ega saar mingit lisa maitset ei anna mahlale? Saagides on tal selline mõrkjas lõhn küll, samas puutub mahlaga kokku ainult hetkeks.