Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Nii on kellegil Dolmar PS 352 ketipidurikaant müüa?
Veel pole maha löödud
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Jätkuvalt olen Stihl MS 280 hooratta otsingul. On kellegil müüa seda?
Veel pole maha löödud
Postitused: 3,506
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
31
Aeg-ajalt soojalt mittekäivituva Stihli "hooldamine" - kas Saku Aiatäht on ülesannete kõrgusel?
Ennetamaks võimalikke lahkeid isetegemise soovitajaid: tänan, aga ma ei soovi sellega tegeleda.
Küll aga tahan tulemust, mitte lihtsalt küünla vahetamist ja summuti puhastamist, mida kord ebaühtlaselt käinud ja Salves nokitud Husq muruniiduki puhul tehti. Masina käiku tegevus ei parandanud, mõni aasta hiljem samas kohas karbussi pistetud remontkomplekt aga küll
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 6,559
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
81
Ma olen keerukamate muredega ikka Talupoja poole pöördunud ja alati tulemusega rahule jäänud. Viiekas kapiraha on tühine hea tulemuse kõrval........
Pealegi, ta oskab lisaküsimustele vastata.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
(28-03-2021, 23:22 PM)Marko Kirjutas: Ma olen keerukamate muredega ikka Talupoja poole pöördunud ja alati tulemusega rahule jäänud. Viiekas kapiraha on tühine hea tulemuse kõrval........
Pealegi, ta oskab lisaküsimustele vastata.
+1, Viljandi nurme poolt rämpsuks tunnistatud saag käib pärast Talupoja jures käimist juba 3 aastat nagu kell,pole küünaltki enam maha võtnud ja tuleb tunnistada,et isegi õhupuhatit pole näppind.......
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 2,315
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
Talupoeg T Stihli hingeelu tundmise kuulsus on iseleviv nagu Kaika Lainel inimeseravitsemisega.
Postitused: 392
Teemad: 5
Liitus: Feb 2019
Maine:
4
10-04-2021, 21:10 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-04-2021, 22:04 PM ja muutjaks oli
Xtreme.)
Ostan Husqvarna 346xp / Jonsered 2153. Pakkumised privaatsõnumina.
Postitused: 2,309
Teemad: 113
Liitus: May 2004
Maine:
17
Kas õnn lubaks ka üle 30cm puid sellega langetada või muutub asi õnnetuseks?
Postitused: 178
Teemad: 12
Liitus: Jan 2005
Maine:
3
Iga saag oma tööks, elik saab ka jämedamaid, kuid milleks. Eelkõneleja poolt on toodud välja suurimad eelised. Võtad, saed, paned kõrvale ja tegeled okste ja tüvega. Ma lasen ise võsakaga 5-10-15 cm maha ja need on paras akukaga puhtaks ja tükkideks lasta. Ise võtsin just pealtkäega, kuna sellist veel polnud ja saab ühe käega saagida.
Postitused: 531
Teemad: 11
Liitus: Jun 2006
Maine:
25
Pealtkäe ja ühe käe asi on kindlasti asi, mida peab proovima. Endal bensukaga kogemus ja ei istu pikemalt töötamine. Ühe käega väsib käsi ja kahe käega jälle on käed ebamugavalt ligistikku.
Puu otsas kõõludes ühe käega ennast paigal hoides muidugi on teine jutt, aga seal lõiked harvad.
Aga kindlasti on see ema ja tütre eelistamise teema.
Postitused: 4,085
Teemad: 60
Liitus: Dec 2002
Maine:
54
(11-04-2021, 13:10 PM)PSV Kirjutas: Iga saag oma tööks, elik saab ka jämedamaid, kuid milleks. Eelkõneleja poolt on toodud välja suurimad eelised. Võtad, saed, paned kõrvale ja tegeled okste ja tüvega. Ma lasen ise võsakaga 5-10-15 cm maha ja need on paras akukaga puhtaks ja tükkideks lasta. Ise võtsin just pealtkäega, kuna sellist veel polnud ja saab ühe käega saagida.
Võsakaga 15 cm??? Ma tean- saab - aga on sel mõtet? Ma teeks siis juba kohe päris saega... Akusae ainus eelis ongi suhteline vaikus ja haisuvabadus, muid eeliseid neil ei ole. Kas on hind totter või on kaal arutu. Aga lõkkeplatsil võsa tükeldamiseks hää küll. Ja siis tõestiu juba pealthoitav arboristikas. Kuna mul Ryobi, siis selle akusaag on küll odav aga raske. Saeb aga mingit muljet ei jäta. Sõbral on autos, maal elamise üks tahke, kui maantee metsast läbi käib
Ebakismaeluline ebahomost ebanaine ebaemana ebatütrest ebauustehnikafänni ebakasvatanud ebard... Muus osas täitsa normaalne, vist?