Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Tegu on siis tavalise karburaatoriga mudeliga kõige viimane väljalase.
See nädal mul pole aega aga järgmine nädal lähen sellega spetsialisti jutule kes nende saagide hingeelust rohkem jagab. Ehk oskab tema seda timmida.
Kui mõtlema hakata, siis dolmari võsakal oli sama teema tehaseseades, tahtis saada tühikäigu kruvi veidi lahti, aga mu teada ma pööretekruvi ilma spetsiomm D kruvikeerajata näppida ei saagi. Mul dolmar samasugune, ainult T kruvi käib tava kruvikaga.
Soojast peast ikka jah 2-4 tõmmet tahab koguaeg, ühe matsuga ei lähe kunagi. Veits jahtud siis tooreklapiga 4 tõmmet ning poolgaasiga 3-5 tõmmet.
Ikka paras udjamine kui oled harjunud, et saag kergest tõmbest käima kargab
Postitused: 2,005
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
39
Mu Stihli eripära on see, et kui bensiini/aspeni vahel vahetada, siis tuleb tühikäigu kruvi muuta. Kui bensiiniga välja häälestatud, siis aspeniga on tühikäik nõnda madal et ei käivitu ega jää ka kohapeal käima.
Postitused: 394
Teemad: 23
Liitus: Jun 2015
Maine:
4
Mina olen ühe husqu 254.Soomes tuttav tegeleb palkmaja ehitusega,tõi järjest siia neid kokkujooksnud saage remonti.Ei olnud vahet ,kas husqu ,stihl või echo.Segubensu kasutamisega tuleb mõni üksik,seguõli siis husqvarna xp või stihli ultra.Mina kallasin oma aspeni ülejäägi atv paaki.Mõne oksa saagimisega vahest ehk kestab saag.
Olin alguses juba skeptiline ,ta ei ole ju rasvane,mis asi see määrib siis seal.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.5297816
Postitused: 257
Teemad: 2
Liitus: Jul 2009
Maine:
18
Aspen on nende masinate kütus kus on segusuhe 1:50 le. Igasugu hiina pasa nagu need HPG Hechtid jnee millest ka siin teemas mõned vasika vaimustuse saanud tuleb Aspenist kaugel hoida. Isegi nende kasutusjuhendites kirjas, et minimaalselt 1:40 le. Nähtud ka neid hiina 2T mootoritega asju mille juhendis kirjas 1:25 le. Aga Eesti mees viib naisegi altari ette ja alles pärast hakkab kasutusjuhendit lugema.
Postitused: 3,506
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
31
Võib-olla kusagil eespool puudutatud teema, aga mõõdate te tõesti seda õli nii täpselt ja on õlisemal segul mingeid kõrvalnähte? Ma teen segu korraga vaid 0,5..0,7l ja saab ikka õlikogus saab nagu saab. Kuna teen pigem õlisema, siis ilmselt on keskmises segus õli 3%+.
Stihli MS250 ei virise ka tummisema üle (sh seisnud õliga segu, millele igaks-petteks veel törtsu õli juurde annan), Husq võsalõikaja andis ekstreemsustesse kaldumise puhul tühikäigul väljasuremisega märku, et talle see pull ei meeldi.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
Teema algatajana pole ammu sõna võtnud!!!! Küll aga huvitavaid arutelusid tuleb, kui Vändrast saelaudu. Ma ise olen ostnud nimelt HPG võsalõikaja koos hekipügajaga prooviks et kuidas kestab. Kestab küll! Hekipügaja on saanud sellist tööd, et väikesed riisisööjad ei oleks ise ka seda uskunud
Loe kasutusjuhendit ja asi toimib
Veel pole maha löödud
Postitused: 10,381
Teemad: 36
Liitus: May 2005
Maine:
140
36V masin on väga tegus asi. Kaua ühe akutäiega suristada saab?
Postitused: 1,679
Teemad: 8
Liitus: Oct 2014
Maine:
32
Mul saavad tööd tavaliselt enne otsa, kui aku tühjaks : )
Kestvust võib vaadata mõnest testist, tuubikust neid ikka leiab.
Aga soovitan soojalt. Algul tundus vähe kallis see lõbu, aga kui samast seeriast muid vidinaid ka kasutada, siis polegi väga hirmus.