27-11-2023, 12:35 PM
Tuled? Uumatel ei põle tagumised tuled valgel ajal niikuinii ja paljudel ei pöle nad ka mingil põhjusel pimedas. See ei ole küll tagant sissesõitmiseks mingi vabandus.
(27-11-2023, 12:43 PM)MeelisV Kirjutas: tulede kasutusest siis nn. päevasõidu tuled kui need on automaatsed ja automaatses asendis nupuga ongi OK
aga paljud kasutavad neid manuaalselt ja unustavad nupu päevasõidu tulede asendisse ka pimedal ajal.
siin selles juhtumis polnud see teemaks.
tagant tuleva auto enda ränk lohakus ja ettevaatamatus.
näha oli ju, et tee pael midagi toimub, - asjad teel, pidurdamine, põikamine jms.
ja sa kordagi ise ei pidurda ???
(27-11-2023, 12:38 PM)indreksirk Kirjutas: ...5. Toyota tegi möödasõitu paremalt poolt? Paremalt möödasõit on keelatud, kuid lihtsalt ettejõudmine mitte...Ei puutu küll teemasse...
(27-11-2023, 19:03 PM)envi Kirjutas:(27-11-2023, 12:38 PM)indreksirk Kirjutas: ...5. Toyota tegi möödasõitu paremalt poolt? Paremalt möödasõit on keelatud, kuid lihtsalt ettejõudmine mitte......
Eelmisel talvel, aga selle aasta numbri sees sadas öösel maha korralik kiht märga lund.
Selleks ajaks kui tõrjujad ratastele said, kattis esimest rada juba paks kinnisõidetud jää kiht.
See ei allunud tõrjele ja peaaegu kogu liiklus toimus teisel rajal. Mina olin sunnitud Tallinn-st Paide-sse jõudmiseks tegema vähemalt 30 möödasõitu esimese raja kaudu, ehk paremalt. Rikkusin reegleid, küllap ka need, kes teisel rajal kulgesid JA TEED EI ANDNUD.
Loeks meeleldi, kuidas sellistel juhtudel seadusekuulekaks jääda?!...
(27-11-2023, 21:17 PM)CORRADOg60 Kirjutas: Kas sel vanal Mazdal üldse ohutuled on?
Umbes samast ajajärgust pärit Nissan/Datsun pikap sellist lülitit salongis ei omanud. Kui see muidugi eelneva elu keerdkäikudega seoses kaduma ei olnud saanud...
Ega videol Mazdal tagurdustuled ei paista? Minu arvutis justkui valgena paistavad....
(27-11-2023, 21:17 PM)CORRADOg60 Kirjutas: ...Ma pole ühelgi kastikal kohanud KAHTE tagurdustuld, ikka üks paremal pool. Valged tunduvad jah aga vanal autol on enamasti need tuleklaasid pleekinud oranžist üsna helekollaseks ja nii võib tuli paista küll valgena ... aga see vaid targutus.
Ega videol Mazdal tagurdustuled ei paista? Minu arvutis justkui valgena paistavad....
(27-11-2023, 23:12 PM)honkomees Kirjutas:(27-11-2023, 21:17 PM)CORRADOg60 Kirjutas: ...Ma pole ühelgi kastikal kohanud KAHTE tagurdustuld, ikka üks paremal pool. Valged tunduvad jah aga vanal autol on enamasti need tuleklaasid pleekinud oranžist üsna helekollaseks ja nii võib tuli paista küll valgena ... aga see vaid targutus.