24-01-2024, 13:52 PM
(24-01-2024, 13:17 PM)honkomees Kirjutas: Kõik on kinni töö organiseerimises ja tahtmises. Lüpsjad ju läksid vanasti kelle neljaks tööle, käsitsi heina niitma ka läksime 4-5 ajal, kastemärjaga kuna kuiva heina oli raske niita.
Kui söögikohta toimub kogu toidu vedu AINULT varahommikul, siis peab töötaja kohal olema ja ta ei pea olema tööl kõrtsi sulgemiseni hilisõhtul, tööjaotus jms Oli vanasti sihuke aine - TTO. Muude pakkide kohaletoimetamine nö suva firmadesse on puhtalt etteteatamise küsimus a la "Teile on pakk, toimetame kätte homme k. 4.45 +- 10 min" ja ei mingit "võib-olla" kohalolemist.
Ma arvan, et sihukest töö organiseerimist tasub hakata siis tegema, kui valesti peatunud pakiautode pseudoprobleemist pärisprobleem saab.