Postitused: 3,579
Teemad: 28
Liitus: Feb 2013
Maine:
63
Nüüd on hea. Kõik eluks vajaminev töötab nagu õlitatult. 5+
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 1,264
Teemad: 19
Liitus: Jul 2008
Maine:
18
Tore. Töötab erinevate teenusepakkujate võrkudes ja telefonis täiesti soravalt
Kõik, mis liigub, see ka kulub.
Postitused: 2,648
Teemad: 54
Liitus: Jan 2003
Maine:
29
Kas ainult minu raal ei näita teavitusi ps sõnumite saabumisest?
Teade tuleb meilile, aga am lehel ei ole ühtki märget selle kohta. Kui taipad ise ps nupule klikata, siis näed, et 1 uus sõnum. Kui avad, siis näitab nagu oleks loetud sõnum. AdBlock on AM-s maas.
Postitused: 3,388
Teemad: 31
Liitus: Sep 2009
Maine:
29
04-02-2019, 14:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-02-2019, 14:03 PM ja muutjaks oli
aavu.)
(04-02-2019, 12:29 PM)hulgus Kirjutas: Kas ainult minu raal ei näita teavitusi ps sõnumite saabumisest?
Teade tuleb meilile, aga am lehel ei ole ühtki märget selle kohta. Kui taipad ise ps nupule klikata, siis näed, et 1 uus sõnum. Kui avad, siis näitab nagu oleks loetud sõnum. AdBlock on AM-s maas.
Pane hiirenool ülal-vasakul kastikese peale "privaatsõnumid", siis näitab lugemata ja kokku sõnumite arvu. Selle uue kujundusega olen ühe saanud ja siis oli foorumi avamisel üleval miski teade kollasel taustal. Võibolla siis kui telefoniga oled vahepeal käinud, et siis ei näita - minul sellist telefoni pole, millega foorumis käia.
Инвалид информационной воины.
Postitused: 5,166
Teemad: 48
Liitus: Jul 2012
Maine:
51
Ma käin siin ainult arvutiga ja seaded pole muutunud. Meilil teavitus ja foorumis riba, millelt kohe viimast sõnumit lugema pääseb. Tõsi küll, enne ilusti nähtav kollane riba on nüüd korralikult sini-halli kamuflaaži rüütatud
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,648
Teemad: 54
Liitus: Jan 2003
Maine:
29
Kuskile bittide paradiisi on kadunud "vaata minu manuseid" nupp, manuste lisamise ribal? Kasutaks mõningaid vanu pilte.
Postitused: 1,613
Teemad: 9
Liitus: Oct 2008
Maine:
47
Manuste haldur. Kasutaja KP alt avaneval lehel. Vasakul ripub.