29-08-2016, 11:25 AM
Võib olla vähe teemaväline küsimus, aga kuidas on lood õunamahla käärima panekuga, ehk siis koduveiniga?
Kuna see aasta õunu rohkem kui küll, siis sai plaani võetud ka veinitegu, aga kuna eelnev kogemus piirdub õllega, siis ehk mõni näpunäide/retsept kuluks marjaks ära. Näiteks, et palju suhkrut panna, kas lisada veel midagi (pihlakad?) jne. Kääritamiseks kasutan spets. õunaveini komplekti, kus selitajad, toiteained ja muu kraam sees.
Kuna see aasta õunu rohkem kui küll, siis sai plaani võetud ka veinitegu, aga kuna eelnev kogemus piirdub õllega, siis ehk mõni näpunäide/retsept kuluks marjaks ära. Näiteks, et palju suhkrut panna, kas lisada veel midagi (pihlakad?) jne. Kääritamiseks kasutan spets. õunaveini komplekti, kus selitajad, toiteained ja muu kraam sees.
Ostan, müün ja kahetsen ehk üleliigne kraam müügiks:
http://www.snap.ee/user/miq/album/raud
http://www.snap.ee/user/miq/album/kola_muugiks
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=51212