Postitused: 2,327
Teemad: 46
Liitus: Dec 2003
Maine:
16
No selle teose autoril olevat juba 80ndate alguses miski Austini mudel olnud,sellest ka seda teost läbiv Briti autode armastus.
80ndate alguses oli tollane major Kotijev TPI sõjalises kateedris aktiivselt tegev olnud,olles ainuke major polkovnike ja kõrgemate kõrval olnud (siinkirjutaja isa mälestused).
Postitused: 636
Teemad: 53
Maine:
1
Unustasin eelmises postituses mainimata-teose autoriks on Juri Kotijev.
Postitused: 636
Teemad: 53
Maine:
1
Lõppsõnas on Küll Land Rovereid kiidetud,ning on kirjas ka see,et autor planeerib järgmist raamatut suurendatud läbivusega autode ja mikrobusside kohta.Huvitav,kas see raamat ka ilmunud on,võibolla keegi teab?Sellest raamatust oleks Land Roveri omanikele kindlasti kasu.
Postitused: 734
Teemad: 29
Liitus: Apr 2002
Täiesti huvitav lugemisvara -- kuidas raudse eesriide taga olnu peaks Lääne masinatele lähenema. Palju kasulikke soovitusi ja kirjeldusi. Seda raamatut võtan aeg-ajalt ikka kätte.
Praeguseks juba natuke vananenud. Ei usu, et sellele järge tuleb. Oli see ju mõeldud nõukogude iseremontijatele, nüüd igal pool uute masinate remonditöökojad ja autod ka sellised, et ära parem tehnika poole pääle ligi mine. Ega autor vist ise ka ei uskunud, et vene riik nii ruttu ära lõpeb ja Lääne-Vene autopargid identseks muutuvad.
Igatahes soovitan kõigil läbi sirvida -- väga omapärakuline üllitis.
Postitused: 354
Teemad: 23
Liitus: Oct 2004
Maine:
0
08-04-2005, 22:17 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-04-2005, 22:21 PM ja muutjaks oli
arvi100.)
Tänu sellele raamatule tuleb minu õuele varsti
1977 Morris Marina Coupe Mk II Special.
Selle raamatu teist osa ei ole jah mina veel näinud,kas ta
üldse ilmuski ?
1985 Lada 1300 SL
Postitused: 2,327
Teemad: 46
Maine:
16
Mina küll ei tea,et teine osa oleks ilmunud.
Postitused: 304
Teemad: 34
Liitus: Jun 2004
Maine:
4
igasugu faktivigu on palju tehnilistes andmetes.
ja tagantjärgi on imelik lugeda, et mingit autot ei tasu sellepärast osta, et ükski nõukogude kolvirõngas sinna mootorisse ei sobi.
Postitused: 192
Teemad: 29
Liitus: Jun 2002
Maine:
0
minumeelest 93a valdav osa lääneautosi-olid datsunid,muid nagu eriti ei liikunud ja ma ei usu et vend,kes raamatu kokkukeetis ei teadnud,mis ta teeb!
aga nagu alati-kõik ei peagi ühel arvamusel olema,et kas raamat meeldib või mitte!
maitse asi,ütles rebane ja lakkus oma mune edasi!(mingi loom ta oli igal juhul)
jeep cherokee
cadillac fleetwood
http://www.zone.ee/mbcar/